Kızlar nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

İyi bir aileler denk olduğunu düşünüyorum ben onların tarla tapan işleri çok yoğun şehirde yaşıyorlar ama yazı köyde geçiriyorlar bizim köyümüz yok ama bu gayet normal bi durum işinde gücünde kendi hallerinde insanlar

Anneniz hem begenmiyor köylü diye kucumsuyor hemde soz olsun diyor pardon anneniz neyin kafasını yaşıyor? ? Ayrıca anneniz köylü diye kucumsuyor ya hani, anneniz yada Annenizin babası annesi falan nerden gelmiş acaba bi Firdevs Köroğluluk varmı sülaledede ?henüz yeni mezun olmuş mesleği olan damat adayini beğenmemizlik yapıyor? ?

Ben 22 yaşındayım sevdiğim adam da 23 yasında huyunu karakterini çok beğeniyor ama söz nişan olmadığı için bu şekilde davranıyor

Gamze hanım aynen bu tutarsız davranışları yüzünden mutluluk haram oldu sabretse herşey olacak. Sevgilim birebir konuştu atanayım herşey olacak nolur bize sans verin diye tamam diyor bazen iyi bazen kötü bıktım artık

Siz denk olduğunu düşünüyorsanız annenizin gözü fazla yüksekte demek ki. Olabiliyor böyle şeyler benim sevgilim işletme okuyor ama kendi işleri var, çalışıyor senelerdir,ben öğretmen olduğum için de annem illa ki karşımda mühendisler doktorlar istiyor. Anneler hep daha fazlasını istiyor kızlarına kimseyi yakıştırmıyor. Sevgiliniz İşe girmeden nişan yapmak istememeleri mantıklı karşı tarafın. Ama sevgiliniz de annenize karşı kendisini ispatlasın bir şekilde annenizin istediği neyse .maddiyatsa girsin işe

Siyahgiyenkız ücretli öğretmenlik yapıyor hergün antremana gidiyor paem için KPSS çalışıyor ne yapsın daha Rabbim karşılığını verecek inşAllah ama sevdiğim insanın temiz güvenilir dürüst olması dünyanın herşeyini değiyor

Zaten çabalaması bile nasıl biri olduğunu gösteriyor. Siz ona güveniyorsunuz annenizin söylediklerine yaptıklarına kulaklarınızı kapatın eğer haklı olsaydı sizin de içinize kurt düşerdi zaten. Sevgilnze çok bahsetmeyin annenizin yaptıklarından neticede gururu var onun ailesi sze köylü vs dese çok üzülürdünüz. O zaten farkediyordur durumu ama işe girsin karşı tarafın da razı olcağı şekilde ve zamanda yapın nişanınızı anneniz kabul edicek zamanla

Siyahgiyenkız içimi rahatlattınız teşekkür ederim gerçekten sizde çok mutlu olursunuz inşAllah

İlkmat öğretmeni adam niye polis olsun ya delirdiniz mi gitsin özelde çalışsın ders versin. Atanır seneye onlarda atanamayacaksa artık saçma saçma iş yapmasın lütfen.

Annenizin söylediklerini de o kadar kulak arkası yapmayın derim durduk yere diyecek hali yok herhalde. Ölmeyin evlilik diye hemen atan sen de önce bi konu sahibi kaçmıyo koca bi sakin

Petropuella ben evlilik için ölmüyorum zaten bende ilk mat öğretmeniyim burada annemle olan derdimi paylaştım iyi okursanız yazdığım yazıyı teşekkür ederim fikriniz için yine de

Komserliğe de ben teklif etmedim kendisi tutturdu komser olmalıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…