- 10 Eylül 2018
- 794
- 2.062
-
- Konu Sahibi Matchteacher
Ayy ben çok yanlış anlamışım pardon. Senin annen söz istemiyor sandimBunu da sevgilimin ailesi istemiyor sevgilim de ben kimseden medet ummak değil kendim herşeyi yapmak istiyorum diyor
Anneniz hem begenmiyor köylü diye kucumsuyor hemde soz olsun diyor pardon anneniz neyin kafasını yaşıyor? ? Ayrıca anneniz köylü diye kucumsuyor ya hani, anneniz yada Annenizin babası annesi falan nerden gelmiş acaba bi Firdevs Köroğluluk varmı sülaledede ?henüz yeni mezun olmuş mesleği olan damat adayini beğenmemizlik yapıyor? ?Benim 3 yıllık bi ilişkim var çok mutluyuz üniversiteyi geçen yıl bitirdik ikimizde ama atanamadık ailelerimiz biliyor ilişkimizi annem sevdiğim adamı beğenmiyor hep diyor köylü yok çirkin sürekli böyle şeyler diyor ama sevgilim anneme aileme çok değer veriyor ne yapsa yaranamıyor annem herşeyi sorun eden biri evde benimle de iyi geçinmiyor evlenmek istiyoruz bi an önce kurtulalım diye iş yok komserlik sınavına girecek sevgilim bu yıl inşallah kazanır kendisi ilköğretim matematik öğretmeni ama atanamadı annem illa söz olsun öyle bekle diyor onun ailesi iş olmadan söz nişan olmaz önce işi olsun diyor ister istemez bazen etkileniyorum kavga ediyoruz çok bunaldım artık kızlar nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var
İyi bir aileler denk olduğunu düşünüyorum ben onların tarla tapan işleri çok yoğun şehirde yaşıyorlar ama yazı köyde geçiriyorlar bizim köyümüz yok ama bu gayet normal bi durum işinde gücünde kendi hallerinde insanlar
Zaten çabalaması bile nasıl biri olduğunu gösteriyor. Siz ona güveniyorsunuz annenizin söylediklerine yaptıklarına kulaklarınızı kapatın eğer haklı olsaydı sizin de içinize kurt düşerdi zaten. Sevgilnze çok bahsetmeyin annenizin yaptıklarından neticede gururu var onun ailesi sze köylü vs dese çok üzülürdünüz. O zaten farkediyordur durumu ama işe girsin karşı tarafın da razı olcağı şekilde ve zamanda yapın nişanınızı anneniz kabul edicek zamanlaSiyahgiyenkız ücretli öğretmenlik yapıyor hergün antremana gidiyor paem için KPSS çalışıyor ne yapsın daha Rabbim karşılığını verecek inşAllah ama sevdiğim insanın temiz güvenilir dürüst olması dünyanın herşeyini değiyor