Kızlar nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

Matchteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
1.401
1.782
29
Benim 3 yıllık bi ilişkim var çok mutluyuz üniversiteyi geçen yıl bitirdik ikimizde ama atanamadık ailelerimiz biliyor ilişkimizi annem sevdiğim adamı beğenmiyor hep diyor köylü yok çirkin sürekli böyle şeyler diyor ama sevgilim anneme aileme çok değer veriyor ne yapsa yaranamıyor annem herşeyi sorun eden biri evde benimle de iyi geçinmiyor evlenmek istiyoruz bi an önce kurtulalım diye iş yok komserlik sınavına girecek sevgilim bu yıl inşallah kazanır kendisi ilköğretim matematik öğretmeni ama atanamadı annem illa söz olsun öyle bekle diyor onun ailesi iş olmadan söz nişan olmaz önce işi olsun diyor ister istemez bazen etkileniyorum kavga ediyoruz çok bunaldım artık kızlar nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

Oncelikle, noktalama isaretleri ile tanış lutfen.. Böyle noktasiz virgulsuz bi tuhaf okunuyor..
Erkek arkadasina da annenin soylediklerinden asla ve asla bahsetme..

İş konusu önemli. Hayatınızı kuracak bir işe sahip olmadan ciddi adımlar atmamalısınız bence. Sözlü kalıp bekleyin aile içine alın önce gidişatı değerlendirin. Ve ne olursa olsun ailenizde yaşanan her olumsuzluk sizde kalsın bu kocanız dahi olsa yansıtmayın

Haklısınız kusura bakmayın daha dikkatli olurum.yok bahsetmiyorum ama evde zaten huzursuzum annem de böyle konuşunca depresyona giriyorum mutsuz oluyorum

Annen seni vazgeçirmek için zaman kazanmaya çalışıyor bence. İş olmadan evlenmeni istemese haklı olabilir ama söz nişan için işi neden bekleyesiniz ki? Üstelik mesleği de var bugün atanmazsa yarın atanır komser olmasa bile. Yeter ki isteyin ve destek olun.

Anneniz hangi sarayın hanımefendisi acaba? :)
Tamam her anne çocuğunun iyi koşullarda yaşamasını ister ama niye çocuğu köylü diye hakir görüyor anlamadım...

ya bi de ben anlamıyorum. kocadan her şeyi saklayacaksak neden evleniyoruz? yarın bi gün başımıza kakacak biriyle zaten baştan evlenmemiz lazım.

Anneme nasıl dayanacağım peki benimle hiç iyi anlaşamıyor sevdiğim adam bize geldiğinde aşıyor suratını benden nefret etmiş gibi davranıyor

Bunu da sevgilimin ailesi istemiyor sevgilim de ben kimseden medet ummak değil kendim herşeyi yapmak istiyorum diyor

kaç yaşındasın bilmiyorum ama ortalama 20-25 desen bu adamla da mutlu mesut evliliğin ölene kadar devam edeceğini düşünsen en kötü ihtimalle 40-50 sene evli kalacaksın belki daha fazla..
onun için önce işini eline al, sadece onun işe başlaması yetmez. eğitimli bir kadın olarak kendi paranı, işini eline al ondan sonra evlilik yoluna gir. al sana bir abla tavsiyesi.

Annem aynen böyle biri sevgili pukiko ne yapacağı hiç belli değil söz nişan yapmadığı için de kötülüyor gibi hissediyorum ben

Ne

Aileleriniz denk değil mi? Anneniz neden bu şekilde davranıyor kızmadan önce bir anlamaya çalışın haklı olduğu bir yer var mı diye. İş önemli tabiiki en azından annenize karşı bir sözünüz olur işi var ekmeğinde diye. Ama eniştemle ablam eniştemin henüz işi yokken yaptılar nişan düğün biyererden gelen kira vs birikmiişleriyle . Şimdi işleri var gayet iyi geçiniyorlar . Bunlar da yoksa sevgiliniz önce işi halletsin ki annenize karşı daha çok mahçup olmayın

Ne kadar iyisiniz ablacım nefesalnefesver ben ücretli öğretmenlik yapıyorum KPSS çalışıyorum ama nişan için sevgilimin işi çok önemli hak veriyorum bu zamanda atama durdu çabalıyor kendisi öyle iyi bir insan ki abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…