- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 29
-
- Konu Sahibi Matchteacher
Oncelikle, noktalama isaretleri ile tanış lutfen.. Böyle noktasiz virgulsuz bi tuhaf okunuyor..Benim 3 yıllık bi ilişkim var çok mutluyuz üniversiteyi geçen yıl bitirdik ikimizde ama atanamadık ailelerimiz biliyor ilişkimizi annem sevdiğim adamı beğenmiyor hep diyor köylü yok çirkin sürekli böyle şeyler diyor ama sevgilim anneme aileme çok değer veriyor ne yapsa yaranamıyor annem herşeyi sorun eden biri evde benimle de iyi geçinmiyor evlenmek istiyoruz bi an önce kurtulalım diye iş yok komserlik sınavına girecek sevgilim bu yıl inşallah kazanır kendisi ilköğretim matematik öğretmeni ama atanamadı annem illa söz olsun öyle bekle diyor onun ailesi iş olmadan söz nişan olmaz önce işi olsun diyor ister istemez bazen etkileniyorum kavga ediyoruz çok bunaldım artık kızlar nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var
Annen seni vazgeçirmek için zaman kazanmaya çalışıyor bence. İş olmadan evlenmeni istemese haklı olabilir ama söz nişan için işi neden bekleyesiniz ki? Üstelik mesleği de var bugün atanmazsa yarın atanır komser olmasa bile. Yeter ki isteyin ve destek olun.
Benim 3 yıllık bi ilişkim var çok mutluyuz üniversiteyi geçen yıl bitirdik ikimizde ama atanamadık ailelerimiz biliyor ilişkimizi annem sevdiğim adamı beğenmiyor hep diyor köylü yok çirkin sürekli böyle şeyler diyor ama sevgilim anneme aileme çok değer veriyor ne yapsa yaranamıyor annem herşeyi sorun eden biri evde benimle de iyi geçinmiyor evlenmek istiyoruz bi an önce kurtulalım diye iş yok komserlik sınavına girecek sevgilim bu yıl inşallah kazanır kendisi ilköğretim matematik öğretmeni ama atanamadı annem illa söz olsun öyle bekle diyor onun ailesi iş olmadan söz nişan olmaz önce işi olsun diyor ister istemez bazen etkileniyorum kavga ediyoruz çok bunaldım artık kızlar nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var
Köylü?
Ayrıca iş önemli, anlamadigim sey hem köylü diye beğenmiyor hemde söz yap öyle bekle diyor.
Nekaç yaşındasın bilmiyorum ama ortalama 20-25 desen bu adamla da mutlu mesut evliliğin ölene kadar devam edeceğini düşünsen en kötü ihtimalle 40-50 sene evli kalacaksın belki daha fazla..
onun için önce işini eline al, sadece onun işe başlaması yetmez. eğitimli bir kadın olarak kendi paranı, işini eline al ondan sonra evlilik yoluna gir. al sana bir abla tavsiyesi.
Aileleriniz denk değil mi? Anneniz neden bu şekilde davranıyor kızmadan önce bir anlamaya çalışın haklı olduğu bir yer var mı diye. İş önemli tabiiki en azından annenize karşı bir sözünüz olur işi var ekmeğinde diye. Ama eniştemle ablam eniştemin henüz işi yokken yaptılar nişan düğün biyererden gelen kira vs birikmiişleriyle . Şimdi işleri var gayet iyi geçiniyorlar . Bunlar da yoksa sevgiliniz önce işi halletsin ki annenize karşı daha çok mahçup olmayın