- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar...25. ayına girecek bir oğlum var... bir ay önce falan deneme yaptım ama başarısız oldum... bilginiz dahilinde bana bişeyler tavsiye edin...nasıl başlayım, nasıl davranayım, nasıl bi yol izleyim...kafama koydum yaz bitmeden öğretecem inşallah...sizden ricam bana şunu yap böyle yap demenizdir... mesela bir ay önce niyetlenip sonra başarısız olduğum günün ilk günü şöyle başladım...çiş eğitimine başladığım ilk gün sabah hadi bismillah deyip bezi çıkardım...lazımlığı odaya getirdim..bezi çıkarır çıkarmaz oturttum..oturmak istemedi ama sonunda oturdu ama yapmadı az bekledi zar zor sonra kalktı... alıştırma külodu giydirdim, güya tahminimce üç beş dakkada bir kontrol edip soracaktım çiş varmı diye, ama daha giydirmemle bi kaç saniye sonra yapması bir oldu kiloda...onu çıkardım ikinciyi giydirdim, daha bi kaç saniye geçmeden yine yapmış... onuda çıkardım, ufalmış küçülmüş eskimiş penye pantolonlarını hepsini getirdim..giydirdim sormaya zaman kalmadan bakıyorum hemen yapmış...o donları giydirdiğim her an gözümle her baktığımda ıslak oluyordu... sağı sola silmekten kollarım kopmuştu..temziliğ esgeçtim ve devam ettim, ben giydirdim o yaptı ben giydirdim bi iki dakka içinde gene yaptı...allahım sabır dedim...arka bahçeye çıkardım altı çıplak şekilde..sürekli soruyordum ama hiç ses çıkarmıyordu...oynarken bi yandan yapıveriyordu...derken bi ara yürürken kakasını yaptığını farkettim...ve o an dedim ki dışarı çıkmanın faydası yok, geleni salıyor bu çocuk... içeri girdim zırt bırt yapıyordu sormaya fırsat kalmadan salıyordu altına... dedim sanırım hazır değil...çünkü yaptığını farketmiyordu..sadece ıslaklık bacaklarına inince haliyle eğilip bakıyordu ve oyuna devam ediyordu... bu sebeple bıraktım vazgeçtim az daha zaman var sanırım diyerek...şimdi tekrar niyetliyim..nasıl yapayım nasıl bi yolda gideyim fikir akıl tavsiye öneri ne varsa rica ediyorum...nolur kızlar yakında üşütecem kafayı... lütfen bişeyler yazın...