Kızlar nolur bi yardım

Merveg42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
127
37
34
KıZlar sevgilimle 1,5 senedir birlikteyiz ben onun o benim annemle tanıştı bu Arada o da derslerine çalışıyo ve henüz bi işi yok işi olmadığı için de söz için gelemiyo.. Sizce bu normal mi yani söz için işe ihtiyaç var mı annemler onu seviyo ama sürekli soruyorlar bi yüzük olsun diye.. Bana bi akıl verin sürekli de ben tembihlemek istemiyorum ben de kızım sonuçta bunları ben mi düşüncem nolur yardım

Konuyu yanlış yere açmışsınız. Bir derdim var bölümüne taşınmasını rica edebilirsiniz.
İşi olmadan sözlenmek bence de yanlış, önce bi para kazansın sonra alsın yüzüğünü gelsin neden acele ediyorsunuz

Ben zaten burda açmamıştım ama buraya taşındı konum.. Teşekkürler cevap için

Yaşınız kaç? ikinizin de
Daha gençseniz ne gerek var yüzüğe resmiyete adetlere falan. Ayrıntılar sıkar

Aileden aileye değişir bu konu. kimi önce söz olsun gerisi iş güç olunca olur der,kimisi önce iş güç olsun sonra söz olur der. düşünce farkı. ailelerin biraraya gelip konuşması gereken bir mevzu.

Aileden aileye değişir bu konu. kimi önce söz olsun gerisi iş güç olunca olur der,kimisi önce iş güç olsun sonra söz olur der. düşünce farkı. ailelerin biraraya gelip konuşması gereken bir mevzu.
İşte derdim bu zaten bi toplansalar konuşacaklar da.. Artık ailem sorun yapmaya başladı

demek ki iş olmadan söze sıcak bakılmayacak. alış bence. bizim aile de bu düşüncede.

söz için işe ihtiyaç yok diyebiliriz de, şimdi okul da önemli..

beraber bir okul okuyorsunuzdur, üniversitedesinizdir... okurken böyle bir adım atmak istemiş olabilirsiniz..
çok da sorun olmamalı..
mezun olduğunuzda beraber iş arayacak , sınavlara hazırlanacaksınızdır falan..
bunlar olabilir...

ama durum böyle değil de; açıktan okuyor ve evde yatıyorsa insan iş güç sahibi olsun diye bekler..

bir işe girip çalışması gerekir..
yaşı da küçük değilmiş ..

Tatlım her ailenin bu tip konularda görüşü farklıdır. Evlenmek için sevgilinin bir işi olması mecburi bir husus. Ailende sevgilinin ileride iyi bir işi olacabileceği konusuna şüpheli yaklaşıyor ki işi olmayanla bir ciddiyete adım atmak istemiyor. Şahsen bence de mantıklısı bu. Çünkü söz demek kızı vermek anlamına geliyor. Bende erkek arkadaşımla 3 senedir birlikteyim. Yaz sonunda işini eline alınca istemeye gelecek ve nişan yapacağız. Mayısta da düğün kısmetse. Sizde doğru zamanı beklemelisiniz sadece sabır... Herşey zamanında ve olurunda güzeldir.

Haklısın canım zaman lazım biraz teşekkür ederim ilgine inşallah herşey senin de istediğin gibi olur

Canım durum şu ben okulu bitirdim o da şimdilik bi işe girdi fakat istediği iş değil o yüzden de sıcak bakmıyo Söze.. Ama hem onun hem benim annem yapalım diyo bizimki de gurur yapıyo işte

Canım durum şu ben okulu bitirdim o da şimdilik bi işe girdi fakat istediği iş değil o yüzden de sıcak bakmıyo Söze.. Ama hem onun hem benim annem yapalım diyo bizimki de gurur yapıyo işte

erkekler bu konuda evet dediğiniz gibi gururlu oluyor..
aslında bu iyi bir şey, bir erkeğin kendinden emin olması dik durması gerekir çünkü..
ne mutlu ki sevgiliniz de bunun bilincinde...

işi gücü olmayıp da evlenceeem ya siye şımarıklık eden, bir işte çalışma istikrarını gösteremeyen o kadar çok insan var ki...

adamlık bilincinde birisi demek ki, evine de size de yeteri kadar değeri gösterecek..

iyi taraflarından bakmayı deneyin..

çok polyanna olmadım inşallah

Olur mu fazlaca moral verdin teşekkür ederim canım haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…