Kızlar nolur bi bakın 😭😭

Canım sakın ümidini yitirme bende pcosluyum prolaktin hormonumda yüksekti çok önce hapla hormonum düştü sonra klomen kullandım kistlerim büyüttüğü için doktor hapsiz büyümesini bekliycez dedi ben de inofolic combi aldım kendi kafama göre sonuçta bı zararı yok yarardan başka .neyse kontrole gittim yumurtam buyumustu ovitrella iğne yaptı adet günüm 3 gün geçince erken gebelik testi yaptım pozitifti . İki hafta sonra pembe leke geldi acile gittim keseyi gördü bebeği göremedi boş gebelik dedi moralim bozuldu bı hafta sonra yine gittim bebeğimi gördüm ama bu seferde kesenin üstünde kanama alani var dedi progestan yazdı düşmesin diye şimdi tek çarem dusmemesini beklemek yani uzun lafın kısası pes etme illa zorluklar cikicak bak ben hamileyken de cikiyo ama Allah verecekse her türlü verir inan internette yazı okumaktan çocuğum olmuycak diye düşünüp agliyodum sakın okuma hicbisey doktoruna tedavine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…