- 23 Temmuz 2019
- 176
- 83
- 28
-
- Konu Sahibi Baykussever
Geçen hafta pazartesi bugün 10.gün yaniDoktora gittiğinde çatladığını söylemiş ya o gün ne zamandı yani gününü biliyosun en azından 15 gün sonra regl beklenmeli. Kaç gün geçti üstünden
Yani 4-5 gün kalmış dediğim gibi bence çok düşük değer buna göre günün belli çünkü 2-3 çıksa beta şans vardı derdimGeçen hafta pazartesi bugün 10.gün yani
Böyle yaparak hata yapıyorsun işte.. ben hamile kalmadığım ay demek ki o kadar kolay değilmiş hamile kalmak aman boşver ne zaman olursa dedm. O ay hamileliği aklıma getirmeden sadece eşimle olmak için oldum çocuk için değil ve hamilelik oldu.. şaşrdm hatta.. bu şekilde yaparsan stres etkiler hem yumurtalarını hem döllenmeyi etkiler.. akışına bırakmayı öğrenmelisin..Üç senedir o kadar hevesle bekledim ki sakin olmak şöyle dursun aklımdan bile çıkaramıyorum çalışıyorum kendime hiç boşluk vermeden bişeylerle uğraşıyorum ama bir saniye bile çıkmıyor aklımdan
çok istiyorum ama yapamıyorumBöyle yaparak hata yapıyorsun işte.. ben hamile kalmadığım ay demek ki o kadar kolay değilmiş hamile kalmak aman boşver ne zaman olursa dedm. O ay hamileliği aklıma getirmeden sadece eşimle olmak için oldum çocuk için değil ve hamilelik oldu.. şaşrdm hatta.. bu şekilde yaparsan stres etkiler hem yumurtalarını hem döllenmeyi etkiler.. akışına bırakmayı öğrenmelisin..
Aslında hiç ümidim yoktu yine boşa geçen bir ay gibi görüyordum ama doktorum çok olumlu konuştu o yüzden umutlandım birazYine de geçmesini bekle bakalım sürpriz olur belki inşallah güzel haberlerle gel
Tüp bebekte bile artık kesin sonuç yok canım emin ol bu işler biraz yorucu.Aslında hiç ümidim yoktu yine boşa geçen bir ay gibi görüyordum ama doktorum çok olumlu konuştu o yüzden umutlandım biraz
Maalesef insan çok hırpalanıyorTüp bebekte bile artık kesin sonuç yok canım emin ol bu işler biraz yorucu.
İnşallah rabbim umutlarınızın karşılığını yaşatırBende ovulasyon testi ile bu ay ilkkez yumurtlama ve çatlama günümü görüp değerlendirdik ve beklemedeyim bugün erken gebelik testi aldım yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
Malesef hamile değilim ve doktora gitmeyi bıraktım artıkCanım hamile misin haber vermedin hiç insallah guzel haber verir sin
Doktor kontrolünde olmadan içmek sıkıntılı değil mi ya ben korkuyorumBende bu ay klomen içtim ama doktor kontrolün de değil 5 gün içtim sonra sürekli ilişki oldu benim tahlillerimde bi sıkıntı çıkmıyo perşembe günü adet olmam lazım ama yumurtlamadan sonra sürekli kasıklarım da ağrı oldu insallah hamileyimdir dayanamıyorum yarın gidip kan tahlili yaptiricam
Amin inşallah rabbim isteyen herkesi en hayırlı şekilde istediğine kavuştursun kimsenin kucağını boş Bırakmasınİnsallah sana da rabbim en kısa zaman da bebek nasip eder
Evet canım sıkıntı ben çok araştırdım arkadaşlarım hastanede çalışıyo doktor lardan bilgi almasını falan rica ettim en son kendim bi doktor la konuştum ve bana bu ay normal ilişkinize devam edin gelmenize gerek yok eğer hamile kalmazsanız bidaha ki ay gelirsiniz dedi sonrailacı içtikten sonra da hamile kalamadim zaten adet oldum gerçekten benim için çok büyük hayal kırıklığıydı çünkü 1 ay boyunca bu ilacı araştırdım çok okudum ilaçla ilgili şeyleri ama rabbim nasip etmedi mi olmuyo zamanı ne zaman sa rabbim sana veriyo o yüzden bu ay da doktor a gitmedim geçen ay gerçekten çok üzüldüm bu ay normal ilişki hayatımıza devam ediyoruz eğer olmassa bidaha ki ay doktor a gidip tedavi görücem benim yengem 38 yasin da ve şuan da hamile 1 aylık ve istediği ilk ay olmuş ve kilolu 90 kilo falan var yani rabbim nasip etti mi oluyo işte ben 23 yaşındayım 78 kiloyum ama olmuyo iş te gerçi şuan da diyet yapıyorum belki kilodan dolayı dır diyorum ama ben ilk hamile kaldığım da 72 kiloyla hamile kaldım sonra düşük yaptım Sonra 3 sene korundum 10 aydır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum nasip işte canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder içinde bizedeDoktor kontrolünde olmadan içmek sıkıntılı değil mi ya ben korkuyorumsonucunu çok merak ettim haber verirmisin
Zaten bir hevesle başlayıp sonra adet olunca insanın tüm dünyası başına yıkılıyorEvet canım sıkıntı ben çok araştırdım arkadaşlarım hastanede çalışıyo doktor lardan bilgi almasını falan rica ettim en son kendim bi doktor la konuştum ve bana bu ay normal ilişkinize devam edin gelmenize gerek yok eğer hamile kalmazsanız bidaha ki ay gelirsiniz dedi sonrailacı içtikten sonra da hamile kalamadim zaten adet oldum gerçekten benim için çok büyük hayal kırıklığıydı çünkü 1 ay boyunca bu ilacı araştırdım çok okudum ilaçla ilgili şeyleri ama rabbim nasip etmedi mi olmuyo zamanı ne zaman sa rabbim sana veriyo o yüzden bu ay da doktor a gitmedim geçen ay gerçekten çok üzüldüm bu ay normal ilişki hayatımıza devam ediyoruz eğer olmassa bidaha ki ay doktor a gidip tedavi görücem benim yengem 38 yasin da ve şuan da hamile 1 aylık ve istediği ilk ay olmuş ve kilolu 90 kilo falan var yani rabbim nasip etti mi oluyo işte ben 23 yaşındayım 78 kiloyum ama olmuyo iş te gerçi şuan da diyet yapıyorum belki kilodan dolayı dır diyorum ama ben ilk hamile kaldığım da 72 kiloyla hamile kaldım sonra düşük yaptım Sonra 3 sene korundum 10 aydır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum nasip işte canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder içinde bizede
Gerçekten canım hevesleniyosun sonra çok üzülüyosun insallah canım rabbim bize hayırlı sağlıklı bebişler verirZaten bir hevesle başlayıp sonra adet olunca insanın tüm dünyası başına yıkılıyorseni çok iyi anlayabiliyorum canım rabbim inşallah en kısa zamanda bizide hayırlı sağlıklı bebişlerle müjdeler