• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur bakın bu panik ataktan mı oluyor

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
715
268
103
Kızlar benim panik atağım ve hastalık hastalığım var. Dün psikiyatriye gidip ilaca başladım. Daha öncedende içtiğim ilaçları verdi yine. Benim iki gündür bi anda başımdan kaynar sular dökülüyo gibi oluyo. Bi anda saç diplerim alev alev yanıyo. Acile gitmemek için zor duruyorum şu an. Bu panik ataktanmıdır yoksa beynimde bi sorun mu vardır nolur bana bişeyler söyleyin

Saç diplerini yakan bi nörolojik rahatsızlık duymadım. Hali hazırda kullandığınız ilaçlar mı yoksa daha önce dediğiniz uzun zaman önce mi? Adları neler ilaçların?

Saç diplerini yakan bi nörolojik rahatsızlık duymadım. Hali hazırda kullandığınız ilaçlar mı yoksa daha önce dediğiniz uzun zaman önce mi? Adları neler ilaçların?
Cipralex kullanıyorum bide kötü olduğun zamanlar xanax iç dedi sabah yarım xanax ve 10 mg cipralex içtim. Bundan bi 4 sene kadar önce kullanmıştım bide 10 ay önce kullanmıştım aynı ilaçları. Böyle tam olarak sıcak su dökülüyo gibi oluyo önce başıma sonra omuzlarıma doğru

Cipralex kullanıyorum bide kötü olduğun zamanlar xanax iç dedi sabah yarım xanax ve 10 mg cipralex içtim. Bundan bi 4 sene kadar önce kullanmıştım bide 10 ay önce kullanmıştım aynı ilaçları. Böyle tam olarak sıcak su dökülüyo gibi oluyo önce başıma sonra omuzlarıma doğru
Cipralex'in yan etkilerinde merkezi ısı değişiklikleri yazıyor. Anlamını tam bilmesem de sizin bu durumla beraber okuduğumda yaşadığınız şey bu gibi geldi bana. Benzeri bana Lustral kullanırken olmuştu bu arada.

Cipralex'in yan etkilerinde merkezi ısı değişiklikleri yazıyor. Anlamını tam bilmesem de sizin bu durumla beraber okuduğumda yaşadığınız şey bu gibi geldi bana. Benzeri bana Lustral kullanırken olmuştu bu arada.
Gerçekten mi tam olarak nasıl bi histi şu an öyle paniğim ki beynimde tümor falan olduğunu düşünüyorum paniğim bir türlü geçmiyor

Gençliğimde az yaşamadım, tanıdık bir his anlattığınız:) ama üzülmeyin iyi haber panik atak öldürmüyor, süründürüyor, sonra geçiyor.:)) ilaçlarında yan etkisi olabilir. İki antidepresan aynı anda almak iyi fikir gelmedi bana. Doktora danıştınız değil mi?

Gençliğimde az yaşamadım, tanıdık bir his anlattığınız:) ama üzülmeyin iyi haber panik atak öldürmüyor, süründürüyor, sonra geçiyor.:)) ilaçlarında yan etkisi olabilir. İki antidepresan aynı anda almak iyi fikir gelmedi bana. Doktora danıştınız değil mi?
Doktorum söyledi yoksa asla içmem ilaç takıntıdmda var parol içmeye korkan biriyim. Geçer dimi. Daha öncede panik atak olmuştum en kötüsü sanmıştım ama her seferinde daha kötü olarak geliyor 😔

Gerçekten mi tam olarak nasıl bi histi şu an öyle paniğim ki beynimde tümor falan olduğunu düşünüyorum paniğim bir türlü geçmiyor
Sadece ilaç mı kullanıyorsunuz? Terapi de alsanız keşke tek başına çok etki etmez ilaçlar.

Hastalık hastalığı olmanızdan ve panik atakan bence. bende panik ataktım atlattım bunda en önemli şey doktorunuzdur bilginiz olsun.

Back