Sanirim hamilelikte boyle olabiliyormuş. Benim de bata 2 gun var. Bekliyorum, beraber bekleyelim. Insallah bebişimiz vardirKızlar merhaba adetime 4 gün varken çok özür dileyerek yüklüyorum fotoğrafı bu şekilde tek sefer akıntı geldi. Şimdi adetime 2 gün var kasıklarım ağrıyo göğüslerim çok acıyor. Sizce hamilelik akıntısı mı. Nasıl oluyor bakabilir misiniz?
İnşallah canım ya inşallah rabbim isteyen anneliği hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sonucunu bekliyorum haber ver mutlakaSanirim hamilelikte boyle olabiliyormuş. Benim de bata 2 gun var. Bekliyorum, beraber bekleyelim. Insallah bebişimiz vardir
Gecikmeden sakin ama sakin test yapma. Yanlis sonuc cikabilir umitsizlige neden olabilir. Bekleyelim sabirla. Burada benim konuma 5. Gun gecikmesiyle silik cizgiyi ancak goren biri yazdi. 10. Gune kadar bekle umitsizlige kapilma dedi. Bekleyelim seninle. Insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimizeİnşallah canım ya inşallah rabbim isteyen anneliği hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sonucunu bekliyorum haber ver mutlaka
İnsallahhGecikmeden sakin ama sakin test yapma. Yanlis sonuc cikabilir umitsizlige neden olabilir. Bekleyelim sabirla. Burada benim konuma 5. Gun gecikmesiyle silik cizgiyi ancak goren biri yazdi. 10. Gune kadar bekle umitsizlige kapilma dedi. Bekleyelim seninle. Insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize❤
Peki akıntılarınız arttı mı son zamanlarda bu da belirtidirKızlar merhaba adetime 4 gün varken çok özür dileyerek yüklüyorum fotoğrafı bu şekilde tek sefer akıntı geldi. Şimdi adetime 2 gün var kasıklarım ağrıyo göğüslerim çok acıyor. Sizce hamilelik akıntısı mı. Nasıl oluyor bakabilir misiniz?
Bu şekilde değil affedersiniz su geliyo normal kasıklarım belim ayaklarım göğüslerim ağrıyo amaPeki akıntılarınız arttı mı son zamanlarda bu da belirtidir
Bende hepsi var regle aynı benzerlikler bide ya ayırt edemiyoruz kiBende hamileyim sanırım ama böyle akıntım yok kasik ve bel ağrısı dışında bide göğüs hassasiyeti
Silik varsa vardır kuruma çizgisi değildir inşallah. Geçen ay çok yanılttı beni çünkü çok üzülmüştüm. Bata kaç gün kala test yaptınız ve markası neydiİnsallahh4gun kaldı benim test yaptım silik çıktı belirtilerde var ama yinede bat bekliyorum tekrar test ve kan tahlili icin
Testin markası neydi 10 gün çok geç değil mi bir hafta yeterli olur geneldeGecikmeden sakin ama sakin test yapma. Yanlis sonuc cikabilir umitsizlige neden olabilir. Bekleyelim sabirla. Burada benim konuma 5. Gun gecikmesiyle silik cizgiyi ancak goren biri yazdi. 10. Gune kadar bekle umitsizlige kapilma dedi. Bekleyelim seninle. Insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize❤
Yok ilk dk çıktı hemen kuruma çizgisi degildiSilik varsa vardır kuruma çizgisi değildir inşallah. Geçen ay çok yanılttı beni çünkü çok üzülmüştüm. Bata kaç gün kala test yaptınız ve markası neydi
6 gün kala yaptım inanın markasını hatırlamıyorumSilik varsa vardır kuruma çizgisi değildir inşallah. Geçen ay çok yanılttı beni çünkü çok üzülmüştüm. Bata kaç gün kala test yaptınız ve markası neydi
O zaman bence kan testini hemen verebilirsiniz. İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız darısı isteyen herkesin başına inşallah6 gün kala yaptım inanın markasını hatırlamıyorum
Amin amin insallahhO zaman bence kan testini hemen verebilirsiniz. İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız darısı isteyen herkesin başına inşallah
Ben 10 gun beklemedim 10 gun bekleyenin markasini da bilmiyorum. Geç dollenme sebebiyle beklemis.Testin markası neydi 10 gün çok geç değil mi bir hafta yeterli olur genelde
Çok heyecanlıyım Ya kasıklarım da ağrı Bi geliyo Bi gidiyo. Diyorum Bi adet olcam sonra kesiliyor ağrı.Ben 10 gun beklemedim 10 gun bekleyenin markasini da bilmiyorum. Geç dollenme sebebiyle beklemis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?