Gebeliğe Hazırlık Kızlar nolur acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kızlar merhaba adetime 4 gün varken çok özür dileyerek yüklüyorum fotoğrafı bu şekilde tek sefer akıntı geldi. Şimdi adetime 2 gün var kasıklarım ağrıyo göğüslerim çok acıyor. Sizce hamilelik akıntısı mı. Nasıl oluyor bakabilir misiniz?

Sanirim hamilelikte boyle olabiliyormuş. Benim de bata 2 gun var. Bekliyorum, beraber bekleyelim. Insallah bebişimiz vardir

Bende hamileyim sanırım ama böyle akıntım yok kasik ve bel ağrısı dışında bide göğüs hassasiyeti

İnşallah canım ya inşallah rabbim isteyen anneliği hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sonucunu bekliyorum haber ver mutlaka
Gecikmeden sakin ama sakin test yapma. Yanlis sonuc cikabilir umitsizlige neden olabilir. Bekleyelim sabirla. Burada benim konuma 5. Gun gecikmesiyle silik cizgiyi ancak goren biri yazdi. 10. Gune kadar bekle umitsizlige kapilma dedi. Bekleyelim seninle. Insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize

İnsallahh4gun kaldı benim test yaptım silik çıktı belirtilerde var ama yinede bat bekliyorum tekrar test ve kan tahlili icin

Peki akıntılarınız arttı mı son zamanlarda bu da belirtidir

İnsallahh4gun kaldı benim test yaptım silik çıktı belirtilerde var ama yinede bat bekliyorum tekrar test ve kan tahlili icin
Silik varsa vardır kuruma çizgisi değildir inşallah. Geçen ay çok yanılttı beni çünkü çok üzülmüştüm. Bata kaç gün kala test yaptınız ve markası neydi

Testin markası neydi 10 gün çok geç değil mi bir hafta yeterli olur genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…