• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur acil cevap verin :(

aes04

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
47
31
8
27
21+6 haftalık gebeyim. Rahim ağzı ölçüsü 31 olduğuniçin doktor 200 mg progestan verdi fitil olarak sabah akşam kullan dedi. Erken doğum riskin yok ama ölçünün 30un altına düşmemesi gerekiyormuş.Yaklaşık 1-1,5 aydır kullanıyorum. Daha 2 gün önce doktora gittim bebek gayet iyi 500 gr olmuş rahim ağzı ölçüsü 32 olmuş. Bu gün bebeğim gün boyu tekme attı. Gece lavaboya gittim afedersiniz iç çamaşırımda 2-3 damla pembemsi lekelenme desem değil et parçası desem değil. Garip bişey vardı çok endişelendim. Anksiyetem de arttı aşırı kaygılıyım şu an. Böyle bişey başına gelen var mı ? Neden oldu acaba ? Nolur cevap verin çok endişeliyim

İleri haftalarda kanama normal değil doktora gitmeniz gerekir .
Ben erken doğum yaptım en önemli şeyler ilaçları aksatmamak, kesinlikle stres yapmamak , ve ağır iş yapmamak .
İhmal etmeyin inşallah önemsiz bir şeydir

İleri haftalarda kanama normal değil doktora gitmeniz gerekir .
Ben erken doğum yaptım en önemli şeyler ilaçları aksatmamak, kesinlikle stres yapmamak , ve ağır iş yapmamak .
İhmal etmeyin inşallah önemsiz bir şeydir
Yok kanama şeklinde değildi zaten 2-3 damla çok açık pembemsi bi renk anlam veremedim. Ben gebeliğimin ilk ayları lekelenme falan da yaşamadım ilk kez görünce endişelendim

Yok kanama şeklinde değildi zaten 2-3 damla çok açık pembemsi bi renk anlam veremedim. Ben gebeliğimin ilk ayları lekelenme falan da yaşamadım ilk kez görünce endişelendim
Enfeksiyon olabilir en basitinden doktora danışmakta fayda var inşallah sorun yoktur

Merhaba belki başka bişeyin lekesidir. Doktora gittiniz mi merak ettim?

Gittim , progestan kullanıyorum fitil olarak . Belki onu çok ileri koyuyorsan ondan dolayı da olabilir dedi doktor . Bebek vs gayet iyi dedi
Sevindim adınıza. Ben de 23+4 teyim. Merak ettim okuyunca yazdıklarınızı🌺

Teşekkür ederim 🙏 ilk gebelik olunca her şeye telaşlanıp aşırı kaygılanıyorum. O yüzden de doktordan iyi bir haber alana kadar kuruyorum. Allah bana ve benim gibilere yardım etsin. Hepimiz hayırlısıyla bebişlerimixi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🌸

Teşekkür ederim 🙏 ilk gebelik olunca her şeye telaşlanıp aşırı kaygılanıyorum. O yüzden de doktordan iyi bir haber alana kadar kuruyorum. Allah bana ve benim gibilere yardım etsin. Hepimiz hayırlısıyla bebişlerimixi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🌸
Endişelenmekte haklısınız. Benimde ilk bebeğim ben de en ufak şeylerde pimpirikleniyorum😊

Teşekkür ederim 🙏 ilk gebelik olunca her şeye telaşlanıp aşırı kaygılanıyorum. O yüzden de doktordan iyi bir haber alana kadar kuruyorum. Allah bana ve benim gibilere yardım etsin. Hepimiz hayırlısıyla bebişlerimixi kucağımıza almayı nasip etsin
Endişelenmekte haklısınız. Benimde ilk bebeğim ben de en ufak şeylerde pimpirikleniyorum😊
en basiti bişey olduğu zaman doktoruma yazmaya bile çekiniyorum acaba kızacak mı acaba ters bişey mi söyleyecek diye. Aksine çok iyi bi doktordur. Ama şu an aşırı depresyon ve kaygı içerisindeyim kalan son 3 ay nasıl geçecek tedirginim :(

Teşekkür ederim 🙏 ilk gebelik olunca her şeye telaşlanıp aşırı kaygılanıyorum. O yüzden de doktordan iyi bir haber alana kadar kuruyorum. Allah bana ve benim gibilere yardım etsin. Hepimiz hayırlısıyla bebişlerimixi kucağımıza almayı nasip etsin

en basiti bişey olduğu zaman doktoruma yazmaya bile çekiniyorum acaba kızacak mı acaba ters bişey mi söyleyecek diye. Aksine çok iyi bi doktordur. Ama şu an aşırı depresyon ve kaygı içerisindeyim kalan son 3 ay nasıl geçecek tedirginim :KK43:
Çokta stres yapmayın bebeğinize de yansır o stres :( Herşey yolundaysa düşünmemeye çalışın. İnsan kendini dinledikçe takacak bişey bulabiliyor çünkü.

Back