Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar nişanlık olarak bunu beğendim acilll yorum lazımm :)

jeren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
313
1
96
İstanbul
kızlar 4 ay sonra nişanlanıyorum ve uzun araştırmalarım sonucu bu elbiseyi buldum...ben öyle kabarık modeller sevmiyorum taftadan falan o yüzden daha şık gözalıcı ama zarif bişi arıyodum ve aradığımıda buldum... yırtmacı ve göğüs dekoltesini ayarlatarak diktircem şimdiden söyliyim sizce nasıl nişan için uygunmu?:44: fikirlerinizi bekliyorum kızlar.. renk olarakta önerilerinizi bekliyorum :)

Tony Bowls  |  Item View

dediğin gibi yırtmaç ve dekoltede ayar gerekiyor.
arka görünümü çok güzel.bence güzel bir seçim.renk olarak da koyu pembe de güzel olur diye düşünüyorum.

şimdiden mutluluklar.

bence cok hoş bir elbise mavi rengi daha güzel dediğin gibi yırtmaç ve gögüs dekoltesi cok fazla onlarda hallolursa gayet kibar sık bir elbise mutluluklar...

elbise çok şık beğendim.bende kabarık nişanlık taraftaru değildim bu tarz bir elbise giymiştim.renk olarak ten rengine saç rengine öre bir uyum yakalamk lazım.kırmızısı güzel olur.esmersen pudra rengi nar çiçeği yakışır.

çok doğru bir seçim.
nişanımda beyaz giydim herkes gelin gibi olmuşsun dedi, aslında kızkardeşimin düğününde aldığım abiyeyi giymiştim,masraf olmasın diye.
ama beyaz giydiğim için çok pişman oldum sonra,bence insan nişanında beyaz dışında bir renk seçmeli,buradan tavsiye olunur :)

beyaz giymek konusunda banada uyarılar geldi o yüzden bende artık beyaz giyilmesi taraftarı değilim zümrüt yeşili düşünüyorum bu yüzden inşallh istediğim gibide bir kumaş bulursam güzel olucak

elbiseyi bende begendim hele mavisinde cok etkileyeci durmus canim
yogun tasli abiyede zümrüt gerdanlik kaybolur etki etmez bence tek odaknoktasi olmali
bence zümrüt gerdanliklar (bayilirim=)sade abartisiz siyah elbiseyle daha gözalici duruyor
mutluluklar

Elbise süper gercekten ama fiyatı pahalı olabilir canım. Bi zahmet aldığımda kaça aldın yazarmısın. Bu elbisenin kumasına benzer bi kumaş sormuştum 750 tl demişlerdi içinede aynı böyle mavi renk koymuşlar...

canım daha kumaş araştırması yapmadım ama zaten hazırda alsam adam gibi bişey bana okadara patlıycak o yüzden en azından içime sinsin ben kabarık modelleri pek sevmiyorum o yüzden bu şekilde bi kıyafet istedim ... kumaş bakmaya ne tarafa gitsem istanbulda? eminönünde falan bulabilirmiyim sizce?:97:

evet
eminönü bakırköy taraflarında
aradığın tarzda birşey bulabilirsin
ama bence bu gayet yakıyor :)

çok iddalı bi elbiseymişş,fiziğin ve boyun müsaitse giy derim..gerçekten şahane..ama fatihte güzel abiyeler nişanlıklar var,hem hazır hemde moda evlerinde...

aslında çok gezipte kafamın karışmasınıda istemiyorum bu model iyidir ama kendimi tutamayıp gezedebilirim bilmiyorum

zaten gezersem kafamda 4 yer var fatih nişantaşı eminönü bakırköy onun dışında başka yere bakmam ( daha neresi kaldıysa )

cnm mekanı tuttum 9 nisana uğur gönül daveti tuttum.. bu haftada fatihe gidiyorum nişanlık bakmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…