• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kızlar nişanı salonda olupta çalgısız olan var mı acil yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
KIZLAR BİZ NİŞANIMIZI SALONDA 50 60 KİŞİLİK YALNIZ ÇALGISIZ DÜŞÜNÜYORUZ AMA NASIL OLACAK BİLMİYORUM bilmiyorumkismile

ben katıldım öyle bir nişana düğüne hatta. normal oluyor herkes muabbet ediyor zaten :D verilen pastalar yeniyor gelin damat masaları dolaşıyor herkesle sohbet ediyor falan öyle bitiyor.

canım neden çalgısız, en azından bir müzik seti götürün ne biliim eğlenirdiniz bence hazır salondayken.Salonda olmasının tadını çıkarırdın. bizde ablamın terasında yaptık salon kadar büyük bi alan olmamasına ragmen müzik seti çaldık , ya da laptopa da hoparlör bağladık gayetde güzel oldu 30 kişiydik eğlendik, tabi siz bilirsiniz.

olur tabi girersiniz[girişi slov bi müzükle yaparsanız hoş olabilir isterseniz küçk bi dans edersiniz] yüzükler takılır güzel bir konuşma yapılır ikraam sırasında sizin fotoğraflarınızdan oluşan güzel bi slayt gösterisi olabilir ikram bitimi bilmem sizin orda oluyomu nişanda takı merasimi varsa o olur yoksa arkadaşın dediği gibi masaları gezerek misafirlerinizle ilgilenirsiniz benim dğnüm çalgısızdı nikah yemek ve bi sohbet olmuştu nişanım da bayanlara eğlence olmuştu sadece başka fikir gelirse aklıma yazarım

bence de hep fonda hafif bir müzik çalarak yapılabilir
slayt da iyi fikir ama baya kısa sürer sanırsam canlandıramadım kafamda bi türlü

Kızlar çok kararsızdım evin önünde boş alan var oraya biraz normal masa sandalye birazınada kokteyl masası koymak istiyorum arka fonda herkesin dinleyebileceği tarzda müzk olsun diyorum bize ayrı bir masa olacak ama biz misafirlerle ilgileneceğiz ve çikolata yerinede lavanta keseleri nasıl olur sizce

benimde bir ay önce oldu nışanım ama epey kalabalıktı 150- 200 arasında salonda olduğu için canlı müzik oldu tabi ama eğer fazla kişi olmayacaksa diğer arkadaşların dedği gibi arkadan hafif fon müziği güzel olur

Yok canım 60 kişi falan olur çocuklar ile nişanlımda müzik düğünde olsun diyor bende bu şekilde düşündüm peki kızlar nişanda davetiye nası olur yada kendimiz yapabilirmiyiz parlak fikirler varmı valla ben hiç anlamıyorum bu konuları ailedede ilk ben nişanlancam:)

Kızlar çok kararsızdım evin önünde boş alan var oraya biraz normal masa sandalye birazınada kokteyl masası koymak istiyorum arka fonda herkesin dinleyebileceği tarzda müzk olsun diyorum bize ayrı bir masa olacak ama biz misafirlerle ilgileneceğiz ve çikolata yerinede lavanta keseleri nasıl olur sizce

Çok nezih ve sade olur bence,ama lütfen şarkıcı ve saz ekibini çağırmayın :1closedeyes:
sokakda anlamsız gürültüler yapıyor ve çevre sakinlerini hiç düşünmüyorlar.

Yok canım 60 kişi falan olur çocuklar ile nişanlımda müzik düğünde olsun diyor bende bu şekilde düşündüm peki kızlar nişanda davetiye nası olur yada kendimiz yapabilirmiyiz parlak fikirler varmı valla ben hiç anlamıyorum bu konuları ailedede ilk ben nişanlancam:)

Davetiyeye gerek yokki,50-60 kişilik bir davet olacaksa kendiniz telefonla veya bizzat davet edersiniz :))

bende evimin bahçesinde yapıcam hopörler falan, bizimkiler biraz coşma meraklısı olmazsa olmaz halayları,çiftetelleri. yüzükler takıldıkdan sonra davul zurnamızda olcak 100 kişi falan kına gibi olcak gibi yanee

Yok canım saz zurna yokta sadece arka fonda müzik yüzükler takılcak eğer istersek geceye doğru arkadaslarımızla dışarı çıkarız dedik.davetiyeyide küçük ama herseyi tam olan bir organizasyon olsun diye demiştim bi arastırayım bakayım

öncelikle hayırlı olsun. internetten davetiye örnekleri bulabileceğin siteler var. birazda bilgisayara elin yatkınsa kendi davetiyeni kendin yapabilirsin. bence katılacak kişi sayısı azsa davetiyeyi matbaaya bastırmayın. printerdan kalın kağıda çıkış alabilirsin.

Back