- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
- Konu Sahibi wish-hope-love
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel![]()
çok hoş gözüküyor hayırlı olsun
bişey sorucam ben pek anlamam nişan yastığı ne için veriliyor?
inşallah tatlım:):) bu arada hayırlı uğurlu olsunçok teşekkürler canım daha güzelleri sizler için olsun inşallah:)
Çok güzel.Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bende cok begendim
Allah bir yastıkda kocatsın inşallahhh:123:
Nişan yastığını ilk defa duydum ve gördüm çok güzelmiş:) Amacı ne peki yastığın.?
Rabbim istediklerinden, hayal ettiklerinden daha güzel ve hayırlısını nasip etsin canım inşallah:)))
teşekkür ederim canım verilmiyor tatlım bu hani önceden yüzükler takılırken tepside tutulurdu ya şimdi de bu çıktı yastık üstünde tutuluyorhala tepsi de bitmiş değil tabiki isteyen öyle isteyen böyle
![]()
ben bunu internetten sipariş verdim hem de cok cabuk yaptılar cumartesi sipariş verdim bugün yolda geliyo:) isim vermemizde sorun var mı bilmiyorum ama ben gitti gidiyordan aldım oraya bakabilirsin güzel modeller var:) mutluluklar dilerim şimdidenGerçekten çok şık ve zarif bende bu tarz birşey almak istiyorum 28 nisanda nişanım nerden temin edebilirim ?
evet canım ben de daha şık duracağını tahmin ettiğimden bunu tercih ettimhmm şimdi o gözle tekrardan bakınca yastığa tepsiden daha hoş geldi gözüme
çok güzel bişeymiş bu ya daha şık durur yüzükler bunda