• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar nişan yastığıma bakın:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
73
35
$NISAN-YASTIGI__52825127_0.jpg
inşallah ekleyebilmişimdir:) yorumlarınızı bekliyorum:16:

çok hoş gözüküyor hayırlı olsun
bişey sorucam ben pek anlamam nişan yastığı ne için veriliyor?

teşekkür ederim canım verilmiyor tatlım bu hani önceden yüzükler takılırken tepside tutulurdu ya şimdi de bu çıktı yastık üstünde tutuluyor:3: hala tepsi de bitmiş değil tabiki isteyen öyle isteyen böyle:3:

Nişan yastığını ilk defa duydum ve gördüm çok güzelmiş:) Amacı ne peki yastığın.?

yeni yeni çıkan bişey tatlım yeni duyman normal:) yenilerin nişan tepsisi işte canım yüzükleri koymak için bazıları takılacak takıları da koyuyor :34:

Rabbim istediklerinden, hayal ettiklerinden daha güzel ve hayırlısını nasip etsin canım inşallah:)))

Rabbim istediklerinden, hayal ettiklerinden daha güzel ve hayırlısını nasip etsin canım inşallah:)))

ay canım benim bunlar ne güzel dilekler beni çok mutlu ettin çok teşekkür ederim:) bundan kat kat daha güzel mutlulukları da sana yaşatsın allahım:nazar:

teşekkür ederim canım verilmiyor tatlım bu hani önceden yüzükler takılırken tepside tutulurdu ya şimdi de bu çıktı yastık üstünde tutuluyor:3: hala tepsi de bitmiş değil tabiki isteyen öyle isteyen böyle:3:

hmm şimdi o gözle tekrardan bakınca yastığa tepsiden daha hoş geldi gözüme
çok güzel bişeymiş bu ya daha şık durur yüzükler bunda

Gerçekten çok şık ve zarif bende bu tarz birşey almak istiyorum 28 nisanda nişanım nerden temin edebilirim ?
ben bunu internetten sipariş verdim hem de cok cabuk yaptılar cumartesi sipariş verdim bugün yolda geliyo:) isim vermemizde sorun var mı bilmiyorum ama ben gitti gidiyordan aldım oraya bakabilirsin güzel modeller var:) mutluluklar dilerim şimdiden:nazar:

Back