• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nisan ve mayıs ayında adeti geciken varmı?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
52
Puanlar
18
Kızlar Nisan ve mayıs ayında adeti düzensiz olan varmı. Olmayan geç olan çok olan gibi

ben ve bir çok arkadaşım. benim pkoslu olmamadan kaynaklanıyor sanırım. daha önce olmamıştı ama belirtilerini yeni yeni görüyorum belki de... ama bu dediğin bir kaç gündür çevremde konuşuluyor. şimdiye dek bir gün sapmamış olan arkadaşlarım bile şu aralar bir iki haftalık gecikme yaşadıklarını söylediler. ilginç

30 gün gecikti hemde pkoluyum ama 1 yıldır düzenliydi neden oldu hiç bilmiyorum

tamam canım şimdi bir arkadaşımla konuştum o da bu ay 2 kere görmüş mevsimsel geçişten falan mı acaba inşallah ondandır ya:KK43:

haftaya gidicem bende inşallah birşey çıkmaz kuzum

Benim bu ay gecikti 23 ünde olmam gerekiyordu 9 gün gecikti..

Inşallah kuzum ya ama dediğim gibi çok bunaldim acayip bunaldim hemde

Pko var bnde de belki ondan belki de hamileyim (inşallah) ondan

Işte şuana kadar yazanlar hep pko. Ben de yok hamile olayı desen oda yok

İyi ki de Yok pko. hamilelik de yoksa mevsimseldir stres yapma gelir inşallah yakında

Inş kuzum ya tarlusal la adet oldum 9 martta normal adet gördüm kan testi ultrasyon gebelik testi yaptım geçen haftada yaptım test gene tek çizgi çıktı bu ay da 3 gün tarlusal içtim gene olması:(

Tarlusal 10gün sonra söktürüyor diye biliyorum ben. Eğer gebeliğin kesin yoksa maydonoz suyu ve kekik suyu bekarken kullanıyordum ben adaçayı da iyi geliyo

Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah

Back