• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nisan mekanı icin yardımlarınızı rica ediyorum

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
merhaba arkadaslar,

sitede bircok konu basligi acilmis,
banada yardimci olacak arkadaslarimizin olduguna inanarak bende bu basligi aciyorum.

130-150 kisi arasi guzel bir mekanda butcemi sarsmayacak sekilde bir nisan yapmayi istiyorum. ekim kasım ayı icinde olacak insaallah nisanimiz. internette baktigim dugun salonları cok sıradandı ama bilmedigim sizlerin bildigi guzel mekanlar vardır mutlaka. belki dugun salonu degilde cok daha sirin guzel bi yerde olur. illede salon diye tutturmuyorum nisan konusunda.

bu actigim basligin silinmemesi icin yoneticilere ricada bulunuyorum

ve sizlerden de basligin silinmemesi adina,
tavsiye mekanlari ozelime mesj gondermenizi rica ediyorum.
form kurallarına uymak adına.

hepinize kucak dolusu sevgiler ve cok cok tesekkurler.a.s.

:kahve:

Cnm benim bu pazar nişanım var.Evde yapmayı tasarlıyorduk bir düşündük ki çok zahmetli.Sonuç olarak italyan tarzı bir cafe bistro kiraladık.İçecekler-çerez-kuru pasta-yaş pasta ve de müzik var.Toplam 50 kadar kişi gelecek.Senin söz ettiğin kişi sayısı çok yüksek dolayısyla maliyetide epey yüksek olur.Bilgilerine.Akdeniz den Sevgiler...

Canım Allah hayırlı etsin inşaallah.
Darısı başıma :)

Sözlümün tarafı çok kalabalık onunu içn sayımız fazla.
Bana kalsa bende evde yapmayı düşünüydrdum
ama eve sığılmaz ve o kadar kişiye ikram zor olur

insaallah nisan konusunda diger arkadaslarda tavsiyelerini yazar.

sevgilerimle..

:1hug:

benim nişanımda şubat ayında olcak arkadaşlar avrupa yakasında bakırköy merter bahçelievler civarında bir yer arıyorum şık şirin bir yer 100-150 kişilik

yardımcı olursanız sevinirim ...

canlarım bahcelivlerde oturuyorum

hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorm
Allah razı olsun:1hug:

tavsiyelirinizi bekliyorum :utangac:

benim nişanımda şubat ayında olcak arkadaşlar avrupa yakasında bakırköy merter bahçelievler civarında bir yer arıyorum şık şirin bir yer 100-150 kişilik

yardımcı olursanız sevinirim ...

Canım B.köyde geçen gün tesadüfen bir yer gördüm çamlıkhastanesine çok yakın internetten de fotograflarına baktım gayet hoş bi yer klasik düğün salonu havası yok reklam olmaması adına ismini burdan söylemiyim özelden mesaj atarsan bildiririm.

Kızlar aranıza yeni katıldım hepinizi öpüyorum..
kızlar benim de nişanım bu kış olcak inşallah.Bakırköy'de oturuyorum ve bütçesi uygun 100 kişilik cafe tarzı bi yer arıyorum müzikli oynamaya müsait.. ladybird senin dediğin yere çok yakınım bana özelden yeri yazar mısın netten bakıyım ben de..

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım
şu b.köydeki yeri banada yazarsanız sevinirim
bende 30 mayısta nişanlanıcam ama yerim belli değil daha

kızlar haziran ortası gıbı bende nişan yapıcam avrupa yakasında ama malıyeti fazla olmayan 50-60 kişilik dansda edılebılecek cafe gıbı bır yer bakıyorum bıldıgınız fıyat aldıgınız yerler varmı banada bılgı veırsenız sevınırım

merhaba arkadaşlar,
bende eylül sonu gibi nişan yapmayı planlıyorum. anadolu yakasında oturyorum. 100 kişilik bi yer arıyorum. tabi uygun fiyat olmasını istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum.

merhaba arkadaslar,

sitede bircok konu basligi acilmis,
banada yardimci olacak arkadaslarimizin olduguna inanarak bende bu basligi aciyorum.

130-150 kisi arasi guzel bir mekanda butcemi sarsmayacak sekilde bir nisan yapmayi istiyorum. ekim kasım ayı icinde olacak insaallah nisanimiz. internette baktigim dugun salonları cok sıradandı ama bilmedigim sizlerin bildigi guzel mekanlar vardır mutlaka. belki dugun salonu degilde cok daha sirin guzel bi yerde olur. illede salon diye tutturmuyorum nisan konusunda.

bu actigim basligin silinmemesi icin yoneticilere ricada bulunuyorum

ve sizlerden de basligin silinmemesi adina,
tavsiye mekanlari ozelime mesj gondermenizi rica ediyorum.
form kurallarına uymak adına.

hepinize kucak dolusu sevgiler ve cok cok tesekkurler.a.s.

:kahve:
ne tarafta bi yer istiyorsun cnm? yardımcı olmaya calışırız. avrupa yakası mı ?

cnm hayırlı olsun ama semt belirt...kesinlikle yardımcı olurum bu işle uğraşıorum. buluruz sana uygun bir yer.ama sakın evde yapma martta nişanlandım bende önce evde sonra dışarda yaptım evde çok zahmetliiii

anadolu yakası küçükyalı sahilde evlendirme dairesi var. onun yanında pinhan kafe falan var. çok güzel yerleri var açık kapalı kişiye göre yemekli yemeksiz birçok seçenekleri var fiyatlarını bilmiyorum yalnız ama çok güzel ve otoparkı falan da sorunsuz trafiksiz bir yer bakabilirsiniz.

Back