Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bu elbise uygun mu?

İsteme söz nişan biraradaysa abartılı olur ama isteme harici bi gün evde nişan olacaksa yakınları çağırıp pastalı çalgılı yapılacaksa ne giysen olur kabarık bile giyebilirsin ama istemede ogünse uygun olmaz bence ben sözümde abiye giymek istemiştim ama isteme söz aynı gündü takım elbise giymiştim

yoo çok abartı değil bence aile arasında bi nişan ise şık ben beğendim canım.Hayırlı olsun bu arada :81:

Öyle takım elbiseleri begenmiyorum ben. :19:
Daha sade bir elbise giyebilirsin benim arkadasım söz icin saten kumas sade kolsuz bir elbise giymisti.
Ama ben bunu da begendim.. :61:

bende begenmedim bir kere rengi cok cirtlak .modelide komik üstü dekolte ama asagisi uzun ve cok dar yaglari belli etmis.belki hazal kayaya yakismamisda olabilir ama bence baska modellere bakin eminim daha güzel modeller cikar.ama bu olmaz nisanda olsa bu anca bir balo gibi seyler icindir:50::50:

İsteme söz nişan biraradaysa abartılı olur ama isteme harici bi gün evde nişan olacaksa yakınları çağırıp pastalı çalgılı yapılacaksa ne giysen olur kabarık bile giyebilirsin ama istemede ogünse uygun olmaz bence ben sözümde abiye giymek istemiştim ama isteme söz aynı gündü takım elbise giymiştim

katılıyorm bence de. nişan ayrı olsaydı olabilirdi.

yorumlarınız ıcın tek tek tsk edıorum opuyorumm sızı..evet evde olacak ama nasıl dıyımm hanı salonda olmucak ya nısan ıcımde kalır bırazda sıradan halımden farklı olmassam..cookk tsk ederım ıyıkı varsınız...

elbise gerçekten çok güzel ama nişanı evde yapacağınız için abartılı kalabilir. tüm konuklardan farklı olmanız gerekiyor o gün, sonuçta gelin adayı sizsiniz ama o elbise de dışarıda yapılacak olan nişanlara uygun. çok beğendiyseniz kına geceniz için düşünebilirsiniz :) kırmızı giyiliyor ya genelde kınalarda :)

Allah tamamını erdirsin bu arada, tebrikler..

Son düzenleme:
elbise gerçekten çok güzel ama nişanı evde yapacağınız için abartılı kalabilir. tüm konuklardan farklı olmanız gerekiyor o gün, sonuçta gelin adayı sizsiniz ama o elbise de dışarıda yapılacak olan nişanlara uygun. çok beğendiyseniz kına geceniz için düşünebilirsiniz :) kırmızı giyiliyor ya genelde kınalarda :)

Allah tamamını erdirsin bu arada, tebrikler..

tsk bıtanem hanı bunun sıyahı da olabılırr tabı ama model oncelıklı:69:

abartılı olmaz diyen arkadaşlara ben de katılıyorum. kuzenimin de evde olmuştu bu tarz bir şeyler giymişti üstelik söz isteme aynı andaydı hiç de abes olmadı. sonuçta misafirlerden ve günlük hayatımızdan farklı olacağımız bir gün diye düşünüyorum. benim ki de büyük ihtimal aynı şekilde olacak. abiye düşünüyorum bu tarz. istemeyle aynı anda olmuş olsa bile nişan sonuçta şık bi abiye daha uygun bence.

Back