kızlar nişan albümü fiyatları

dugun albumu ıcın neysede 1500 nısan ıcın cok fazla onun yerine kendine alışveriş yap eşn için bişeler al
bende araştırdım 500e kadar cıkıyordu burda istanbulda bella diye bir stüdyo var harika çekimleri var ve fiyatlarıda uygun 120 tl çekim 6 poz . bide extra ıslerım oldu onlar ıcınde 140 tl tuttu tuplam araştırmasaydım 300 400 bayılacaktım.

canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ben randevumu aldım düğün için çok ilgili iyi bi insan inşallah herşeyin hayırlısını verir Rabbim herkese

canım bende 30 aralıkta mail attım 31 aralık saat 14de aradılar. İlla bugün gelin yoksa 2012 de fiyatlar artacak dediler. Ben avcılarda oturuyorum benim anadolu yakasına geçmem metrobüsle bile 2 saati bulucaktı. Bana çok kaba davrandılar hiç halden anlamadılar bende seçeneğimden eledim malesef

Canım aslında çok ilgililer yani bilmiyorum bana da aynı şekilde konuştular ofislerine gittiğimde sanki 10 yıldır tanışıyomuşuz gibi davranıldı yani çok samimiler resmiyet sevilmiyo galiba bide adamın ses tonu da sertmiş gibi geldi bana ama öyle değil..Gerçi istersen şimdide gidebilirsin yeni fiyatlarını incelediysen paketler çok uygun hale getirilmiş.
Bence bi şans daha ver 1500-2000 tl vermekten iyidir.

Canım okaadr kendini telaşa sokma ben bu forumdan gördüğüm serhan budakla anlaşşdımm rakam oalrakda çok yardımcıı oldu footoğğraflarıda çok iyi zaten,şimdiiden görüş çok uygun fiyat veriyor zaten iyide bir markanınn fotoğrafçılııgını yapmakdaymış hepimize hayırlı olsun

Ya canım bana yıl başı günü bütün millet sokakta metrobüsler tıklım tıkışken ben sefaköyden avcılara metrobusle zor gelmişken 31 aralıkta beni taa avcılardan karşıya çağırdı ve dediğin gibi ses tonuda çok sert geldi artık zam da yapmışlardır bilmiyorum hala tırım tırım arıyorum. Serhan beye de mail attım hemen cevap attı sağ olsun fiyat uygun ama o da diğer uygun veren fotoğrafçılar gibi nişanın en önemli kısmını yani yüzükler takılırken fotoğraf çekmiyor sadece dış çekim ve baskı ücretide fiyata dahil değil. Ben mekana gelsin yüzükler takılırkende foto çeksin istesem bide baskı istesem zaten yine 1500TL diyecek walla ben bu nişan fotolarını 1000TL den aşağı yaptıramayacağım. Pazarlık desen 1 gr indirim bile yapmıyorlar off off şeytan diyor ver efe babacana 5000TL hem için rahat olsun oh de bide diyorum saçmalama bu daha nişan daha düğünü var çok dertliyim kızlar çoooooook

Canım bende aynı şekilde anlaşşdım düğün salonuna gelicek ordada fotoğğraf çekicekk tabi bunu ben söyledim oda kabuull etti normal verdiği fiyattanda cok cuzi bi rakam oynadı bence teklif et bi yüzük olayını zaten çok ilgili bi beyfendi yardımcı olur bence verdiği rakamda zaten baya iyi

Canım ilk verdiği rakama zaten itirazım yok ben 2000TL 3000TL leri gördükten sonra gayet makul geldi ama dediğim gibi nişan nedir en önemli anı yüzük takılırken düğün de öyle bir şey yok mesela. Yüzükler takılırken gelsin istiyorum ben geçen gün esra akerogluna mail attım aynı şekilde o da mekana gelmiyordu.mekana gelir misiniz diyince 750TL den 1000TL fiyata fırlattı bi anda şok oldum. O yüzden sormama gerek yok o da aynı şeyi sölicek. Güzel olsun her an yanımda olsun istiyorsan 1500TL yi çıkartıcaksın gözden ben bunu anladım

Bende telefonu var arzu edersen yarın bi soorim zaten aklıma bişeyler gelldikçe arııyoorumm:))) ama sanmıyoorum fazla extra bişey arttıırsınn bi çok talebimi kabul etti saolsun yardımcı olan biri istersen bir sor istersen ben yarın bir arim burdan cvp lim sonucu

Canım hemen maile cevap veriyor zaten ben mail atıyım en iyisi teşekkür ederim bilgilendiriğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…