- Emoji Skoru
- 684
- Puanlar
- 103
merhabalar kızlar ben 2016 ekim yada olmadı 2017 mayıs gelini olmayı düşünüyorum asker bekliyorum çünkü şuan 2016 agustosta teskere alıcaz inş. gelecek isteyecek söz vs kına nikah olacak. düğün istemiyoruz. kafama takılan tek şey nikahta kararsız kaldım. nikah sonrası yemek eğlence gibi bişey yapalım diyorum hem aile büyükleri hemde genç kesime hitap edecek şekilde en fazla 30-50 kişilik yani. ama nikaha gelen akraba komşu takımına da sıradan nikahla 10 dakika evet evet merasimi olsun istemiyorum.sizce nikahı kınayı yaptığım kır bahçesinde yapıp bi sonraki günde nikah için yine aynı yerde hani böyle 2 saatlik ufak bi eğlence işte hafif çerez fındık fıstık eşliğinde hani herkes görsün diye yemeğe gelenlerin dışındakiler için hemde değişiklik olsun diye yapsak takı merasimi falan ardından tüm misafirler dağıldıktan sonra yemeğe gidilecek olan takımla yemeğe ayrı mekana gidilse nasıl olur çok mu saçma düşünüyorum yoksa daha çok mu masraf olur .karar veremedim yardımcı olur musunuz böyle olan var mı hiç fikrinize ihtiycım var.nikah saat 4 gibi olsa 2 saate eğlence olsa sonra yemeğe gidilsee kızlar yardım edin lütfenn