• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne yapmalıyım?

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
yeni czme almştmm normal oldu bana denedgmdee gecenlerde gydm allahm nası vurdu aygmn arkasını 2 aygmn arkasıda yara ve normal spor aykkbı bıle ggıyemıorm evde cıplak ayakla bile acıyor:gitme: pamuk koyup gymeye clştm ama olmadı czmede cok guzel acaba 1 numara actrsam ayakbbıcıda acılırmı o arka kısmnda sert bşy war o vuruo ne diosunz kızlar geride verlmez dio annemler daha alalı 1 hfta olmadı cok üzgünüm beeen.şu yaralara bepanten suruorum ama genede aynı bnyoda su degince ölduruo benisenağlamasenağlama

bence daha yeni aldıysan ve ilk giydiğinde böyle yaptıysa aldığın yerle görüşebilirsin. arkasında sert bir şey var demişsin 1 numara büyük de alsan o sert şey yine olacak. çok beğendiysen ve geri vermek istemiyorsan önce ayakkab tamircisiyle görüş, belki bir şey yapabilir

tatlim ayakkabiyi aldigin yerle gorus ayagini goster ben bunu kullanamiyorum de .tuketici haklari var geri verebilirsin ayakkabiyi.bence giyme o ayakkabiyi ayaginda yara olmus zaten.gecmis olsun canim

tatlim ayakkabiyi aldigin yerle gorus ayagini goster ben bunu kullanamiyorum de .tuketici haklari var geri verebilirsin ayakkabiyi.bence giyme o ayakkabiyi ayaginda yara olmus zaten.gecmis olsun canim

teşekkür ederim canım senağlamasenağlama ya bende annemlere diyorum ordaki cocuk bana giyince acılr dedi ben dedim ona bu arkda sert bşy war oda dediki ayagnz alşmaştr ondan dedi annemler gydın olmaz diolar

teşekkür ederim canım senağlamasenağlama ya bende annemlere diyorum ordaki cocuk bana giyince acılr dedi ben dedim ona bu arkda sert bşy war oda dediki ayagnz alşmaştr ondan dedi annemler gydın olmaz diolar

canim bence kesinlikle geri gotur bi sansini dene.o cucugu bul ve ona deki siz ayaginiz alisir demistiniz ama yara oldu yasal haklarimi biliyorum yasal yollarada basvurmak istemiyorum lutfen geregini yapin de. cekinik durma kendinden emin durursan degistirirler. tabi ayakkabinin durumunuda bilmiyorum yeni gibi mi duruyor yoksa disarda giyildigi cok belli mi? fisini de atmamissindir insallah yoksa degistirmezler

kesinlikle geri götür çünkü hata onlarda ayakkabı açılır diye kandırmışlar seni.
satmak için yapıyorlar. tüketici hahın var senin. bi de baya kötü yara olmuş göster.
değiştirmezlerse git tüketici haklarına başvur hemen ve ayağınıda göster. sana para iadesi bile yapmak zorundalar.

Back