• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardımmm

Fatmaerol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
100
2
68
34
İstanbul
Dün geceden beri pembe akıntım var bugün Dr gittim ultrasonda baktı rahîmde kanama yok muhtemelen yerleşme kanaması da olabilir dedi ve düşük ihtimaline kaesi progestan verdi ama ben yinede korkuyorum ne yapmalıyım

Dün geceden beri pembe akıntım var bugün Dr gittim ultrasonda baktı rahîmde kanama yok muhtemelen yerleşme kanaması da olabilir dedi ve düşük ihtimaline kaesi progestan verdi ama ben yinede korkuyorum ne yapmalıyım

Korkmana gerek yok..... kismetse olur INSALLAH

ağır kaldırmadıktan sonra kendine dikkat ettikten sonra gönlünü serin tut.ALLAHın izninle birşey olmaz korkma.sen önlemini al yeter gerisi ALLAHA kalmış.bendede oldu şükürler olsun birşey olmadı.diğer bebeğinde oldu diye aynısı bnda olacak diye birşey yok..üzme kendini

inşallah bebeğin seni bırakmaz sen dua et tedbirini al allah korur

Korkmana gerek yok herşeyi akışına bırak tevekkül et bekle.
Bende zar zor tüp bebekle hamile kaldım ve 3 ay kanamalı yattım ya düşecek ya tutunacaktı.
Hiç kafama takmadım.
Veren Allah, alan Allah gücüm yetmez ki dedim tevekkül ettim bekledim.
Çok şükür 4. aya girmemle kanamam da durdu.
Progestan iğnelerden ben de oldum 3 ay boyunca oldum hemde
İnanır mısın kalçalarım hala acıyor.
Geçmedi iğne yerlerim
:1:
Allah'ım hakkında hayırlı olanı versin inşallah en kısa sürede kanaman durur

Back