Sivilceli Ciltler kızlar ne olur yardımmm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lida22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
40
0
meraba kızlar genel olarak cildim sivilcelidir ama çok aşırı olmadı çıkanlarda iz bırakmıyolar geçiyolar fakat hiç bi zaman pürüzsüz bi tenimin olduğunu hatırlamıyorum hep pütürtülü ve son zamanlardada böle allerji gibi sivilceler çıkıyo yüzümde hani pıtırıyo derlerya fondoten kullanırım ama yaz başından beri bıraktım kullanmadım böle deneyeyim dedim cildimde bi değişiklik yok yine çıkıyo sivilceler özelliklede özel günlere yaklaşırken dahada azıyolar napmalıyım sizce bu arada cildimin temizliğinede dikkat ederm mutlaka

meraba kızlar genel olarak cildim sivilcelidir ama çok aşırı olmadı çıkanlarda iz bırakmıyolar geçiyolar fakat hiç bi zaman pürüzsüz bi tenimin olduğunu hatırlamıyorum hep pütürtülü ve son zamanlardada böle allerji gibi sivilceler çıkıyo yüzümde hani pıtırıyo derlerya fondoten kullanırım ama yaz başından beri bıraktım kullanmadım böle deneyeyim dedim cildimde bi değişiklik yok yine çıkıyo sivilceler özelliklede özel günlere yaklaşırken dahada azıyolar napmalıyım sizce bu arada cildimin temizliğinede dikkat ederm mutlaka

valla canım aynı sorun bende de var.neler yapmadım ki maskeler kremler jeller lazer tedavisi yani birtek kaka sürmediğim kaldı :)) sonuç hiçbir değişiklik yok.yapacak bence bir şey yok.almanyadan gelen kremler mi kullanmadım doktora mı gitmedim salyangoz kermi mi kullanmadım lazer tedavisi mi almadım her duyduğum formülü mü uygulamadım ama 27 yaşındayım durum aynı teyzem 42 yaşında hala bu sivilcelerle başı dertte.

valla canım aynı sorun bende de var.neler yapmadım ki maskeler kremler jeller lazer tedavisi yani birtek kaka sürmediğim kaldı :)) sonuç hiçbir değişiklik yok.yapacak bence bir şey yok.almanyadan gelen kremler mi kullanmadım doktora mı gitmedim salyangoz kermi mi kullanmadım lazer tedavisi mi almadım her duyduğum formülü mü uygulamadım ama 27 yaşındayım durum aynı teyzem 42 yaşında hala bu sivilcelerle başı dertte.

cnm çok üzüldüm yaa bunun bi çaresi yokmudur kurtulanda kurtuluyo artık aynaya baktığımda acaba yine yüzümde sivilce çıkmışmıdır diye bakmak istemiyorum :sinifsinif:

Ne güzel işte... yağ varmış yüzünde daha ne istiosun?? Birzamanlar bende yüzüm yağlı sivilcelerim var die gittim roaccutane'a başladım. Sonucunda Yağ gitti ama dolgunlukta gitti yüzüm söndü. Yağlı ve sivilceli ciltler en azından dolgun oluyorlar. Bense yağ hücrelerim gittiği için yüzüm kemiğe yapıştı. Hacim macim kalmadı. O yüzdn sivilceyi dert etme kaderşim. Gençliğin semboludür o. Değerini iyi bil.

cnm yaa üzüldüm şimdi ne dicemide bilemiyorum o ilacı kullanan yakınlarım var hiç biri böle bi sorunla karşılaşmadı sivilce problemleride bitti farklı etkiliyor insanları olabilir

Benim zaten yağsız bir cildim var özel günler haricinde sivilce prblemim olmaz hiç ama ben ynede önlemimi alıyorum
Avon dan Siyah noktaları temizleyen arındırıcı bir tonik kullanıyorum düznli olark kullanırsan işine yarar .... ben memnunum yani...

Avon Care ürünlerinin yağlı ciltleri matlaştıran ürünleri var kullanabilirsin ama iyi araştır cilt tipine uygun olsun kurtulmak isterken daha kötü olmanı istemem (=

X