Kızlar ne olur yardım edin kürtaj sonrası

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
34
643
47
kızlar 5 aralıkta kürtaj oldum
bugün adet oldum ama kanamam sanki fazla
bu 5.petim dolu dolu normal midir bu

canım kürtaj sonrası doktora gittinmi?kontrolde ultrasonla parça kalıp kalmadığına bakıyorlar ve bazen antibiyotik veriyorlar.sen gittiysen de yine bi doktora görün derim.belki gözden kaçan bişeyler olmuştur.normalde çok fazla kanaman olmaması gerekiyor.

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende 5 aralıkta kürtaj oldum 5-6 gün kanamam oldu baştan sonra 2 gün temiz 3.gün leke şeklinde kanamam oldu ve böyle sürdü bende dr la görüştüm kontrol için çagırdı geçen hafta gittim ultrosona koydu parçamı kaldı diye allaha şükür öyle bişey yok sadece enfeksiyon kapmışın dedi fitil ve antıbıyotık verdi kullanıyorum ve tam 1 ay oldu kurtaj olalı ben adet olmadım kürtajdan sonra adet olma 40 günü sürüyo diyolar bakalım sende temizlendikten sonra bi git kontrole ihmal etme canım sevgiler

siddetli sekilde devam ederse kanaman vakit kaybetmeden dr.a gozuk derim canım, ihmal etme..
cok gecmiş olsun.

canım bende kürtajdan sonra ilk adetimi tam 40 gün sonra oldum..
normalde 5-6 gün süren adetim tam 8 gün sürdü...
ilk gün inanılmayacak kadar adet ağrısı çektim, 1.-2. gün çok kanamam oldu.. daha sonraki günler lekelenme tarzında siyaha yakın kanamam oldu..
doktoruma bunu sorduğumda hiç birşey demedi gayet normalmiş..
internette de kürtajdan sonraki ilk adetin süresi ve miktarı farklı geçebilir yazıyor.
bence sorun yok gibi gözüküyor..
ama içine sinmiyorsa doktoruna git, hem içini rahatlatmış olursun canım.
geçmiş olsun..

canım çok geçmiş olsun kürtajdan 1 hafta sonra sanırım kontrole çağırıyorlar parça kalmışmı diye bakmak için ama kanaman fazla ise hiç bekleme hemen dr. git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…