- 3 Kasım 2014
- 150
- 42
- 98
- 36
- Konu Sahibi melankoli88
-
Tek kese var öyle bisey olabilirmikitek yumurta ikizi mi ?
Tek kese var öyle bisey olabilirmiki
Ben keseyi görene kadar okadar stret yaptım ki benimde 2 dusugum var stresten karnım agridi afedersin ısal oldum tansiyonum 14 lerdeydi.keseyi gördükten sonra bütün ağrım gerginliğin geçti.bende pazartesi gidecegim kalp Atışları için buda ayrı bi stres ama biraz kendimize engel olmamız lazım sanirimBugün bende 5+0 usg de kese 7.44 mm göründü kızlar bi de 5+4 yazıyor o neden acaba 2 düşüğüm var çok korkuyorum ya. Bende bayram sonu gitcem kontrole inşallah kalp atışlarını duyar bebişi de görürüz. Bu 2 hafta geçmez bana şimdi.
Keşke olabilsek dr a dedim keseyi görüyorum zaten sorun sonrasın da. O da diyo hayır bu onlardan değil moralini yüksek tut lütfen. Düşün sevinemedim bile hep bi aksilik arıyorum olaylarda bile. Kalp atışları için erken olabilir ama duyamazsan sıkma canını 7. Hafta falan daha garanti çünkü .V
Ben keseyi görene kadar okadar stret yaptım ki benimde 2 dusugum var stresten karnım agridi afedersin ısal oldum tansiyonum 14 lerdeydi.keseyi gördükten sonra bütün ağrım gerginliğin geçti.bende pazartesi gidecegim kalp Atışları için buda ayrı bi stres ama biraz kendimize engel olmamız lazım sanirim
Seninde Her şey yolunda sanırım.neyi kafana takiyosunki? Bende öyleyim önce kesin kimyasal gebelik dedim sonra kesin mol gebelik dedim çünkü beta hcg çok yüksek.hicbiri çıkmadı.bende hep bir olumsuzluk ariyorumKeşke olabilsek dr a dedim keseyi görüyorum zaten sorun sonrasın da. O da diyo hayır bu onlardan değil moralini yüksek tut lütfen. Düşün sevinemedim bile hep bi aksilik arıyorum olaylarda bile. Kalp atışları için erken olabilir ama duyamazsan sıkma canını 7. Hafta falan daha garanti çünkü .
Benim hep güzel ilerliyor ilk haftalarda sorun yok sonra 9. ve 6. Haftalarda düşük yaşadım kalp atışı alamadık lekelenme başladı ve kaybettim şuan kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ve kendime iğne yapıyorum biraz zorlu bir süreç inşallah hayırla sonuçlanır.Seninde Her şey yolunda sanırım.neyi kafana takiyosunki? Bende öyleyim önce kesin kimyasal gebelik dedim sonra kesin mol gebelik dedim çünkü beta hcg çok yüksek.hicbiri çıkmadı.bende hep bir olumsuzluk ariyorum
Öyle düşünme hepsi aynı olacak diye bir kural.yok hemde.onlemini almissin.bende suan kendimden biraz korktum ben keseyi gördüm diye seviniyorum ama Bende de sen deki gibi bi problem varsa? Benimkiler hep kimyasal gebelikti 5 ci haftayı geçmiyordu kesede görünmüyordu kendiliğinden düşüyordu.Benim hep güzel ilerliyor ilk haftalarda sorun yok sonra 9. ve 6. Haftalarda düşük yaşadım kalp atışı alamadık lekelenme başladı ve kaybettim şuan kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ve kendime iğne yapıyorum biraz zorlu bir süreç inşallah hayırla sonuçlanır.
Ama pihtilasma sorunu olsaydı sanırım ilk hamileliginde sıkıntı olurdu bir oğlum varÖyle düşünme hepsi aynı olacak diye bir kural.yok hemde.onlemini almissin.bende suan kendimden biraz korktum ben keseyi gördüm diye seviniyorum ama Bende de sen deki gibi bi problem varsa? Benimkiler hep kimyasal gebelikti 5 ci haftayı geçmiyordu kesede görünmüyordu kendiliğinden düşüyordu.
Benimde 1 oğlum var 4.5 yaşında canımm öyle anlaşılmıyor maalesef genetik tahlillerde çıktı benimde. Progestan yada crınone jel için dr unla grş bi istersen bebeğin tutunması için faydası var. Şuan crınıon jel kullanıyorum bende nasipse bebeği görünce haftalık proluton iğne de yazacak dr elimizden geleni yapalım da gerisi takdir i ilahi.Ama pihtilasma sorunu olsaydı sanırım ilk hamileliginde sıkıntı olurdu bir oğlum var
Crinone jel bende kullanıyorum ama daha önce bana kan pihtilasmasi için tahlil yapilmadi 2 kimyasal gebelik geçirdim hiç kalp durması yada kese görülmesi aşamasına gelmedik ilk defa bunda geldik bu yüzde kan sulandirici herhangi bisey vermedi doktorum.yani kanda pihtilasma var mi diye bakmasınlar kimyasal gebeligi buna dayandirmadilar sanırım ama sen deki durumu öğrenince biraz tedirgin oldum acaba bendede var midir diyeBenimde 1 oğlum var 4.5 yaşında canımm öyle anlaşılmıyor maalesef genetik tahlillerde çıktı benimde. Progestan yada crınone jel için dr unla grş bi istersen bebeğin tutunması için faydası var. Şuan crınıon jel kullanıyorum bende nasipse bebeği görünce haftalık proluton iğne de yazacak dr elimizden geleni yapalım da gerisi takdir i ilahi.
Yoktur inşallah canımm içini ferah tut. Kimyasalda pek kanpıhtılaşması ihtimali üzerinde durmuyorlar. Coraspine falan veriyormuş ama bazı dr lar tedbir amaçlı. Crınone kullan sabah akşam kullanıyorum bende inşallah bu sefer yüzümüz gülerCrinone jel bende kullanıyorum ama daha önce bana kan pihtilasmasi için tahlil yapilmadi 2 kimyasal gebelik geçirdim hiç kalp durması yada kese görülmesi aşamasına gelmedik ilk defa bunda geldik bu yüzde kan sulandirici herhangi bisey vermedi doktorum.yani kanda pihtilasma var mi diye bakmasınlar kimyasal gebeligi buna dayandirmadilar sanırım ama sen deki durumu öğrenince biraz tedirgin oldum acaba bendede var midir diye
Inşallah canım bende böyle işte burda herkesin rahatsızlığını görüp acaba bendede olabilir mi diye düşünüp strese giriyorum.senin mide bulantin başladı mı?Yoktur inşallah canımm içini ferah tut. Kimyasalda pek kanpıhtılaşması ihtimali üzerinde durmuyorlar. Coraspine falan veriyormuş ama bazı dr lar tedbir amaçlı. Crınone kullan sabah akşam kullanıyorum bende inşallah bu sefer yüzümüz güler
Sabahları bi mide ekşimesi oluyor canım bende bide kokulara karşı hassasiyet var herşeyi yiyemiyorum az az yiyorum genelde. Bende kasık ağrısı var sol tarafım özellikle fena batma acı hissi gibi yaniInşallah canım bende böyle işte burda herkesin rahatsızlığını görüp acaba bendede olabilir mi diye düşünüp strese giriyorum.senin mide bulantin başladı mı?
Canım sana bir şey soracağım bu crinino jel bende pembe tortu şeklinde geri geliyo sende böyle bir şey oldu mu normal mi acabaSabahları bi mide ekşimesi oluyor canım bende bide kokulara karşı hassasiyet var herşeyi yiyemiyorum az az yiyorum genelde. Bende kasık ağrısı var sol tarafım özellikle fena batma acı hissi gibi yani
Evet canın bende de oluyor bazen kahve rengi bazen pembe topaklanmış halde gelebiliyor araştırdım normalmiş. Sıktıktan sonra 3-5 dk uzan sonra 10-15 dk kadar yavaş yavaş yürü ben öyle yapıyorum ozaman daha az topaklanıyormuş.Canım sana bir şey soracağım bu crinino jel bende pembe tortu şeklinde geri geliyo sende böyle bir şey oldu mu normal mi acaba
Oh çok şükür bende bir sorun var zannettim panik yaptım dün yaptıktan sonra direk yattım belkide ondan oldu.sagol canimEvet canın bende de oluyor bazen kahve rengi bazen pembe topaklanmış halde gelebiliyor araştırdım normalmiş. Sıktıktan sonra 3-5 dk uzan sonra 10-15 dk kadar yavaş yavaş yürü ben öyle yapıyorum ozaman daha az topaklanıyormuş.
Rica ederim be demek birdahaki dr kontrolün ne zaman canımm senin? Bende 5 Eylül de gitcem heyecan dorukta kalp atışları oluşmuş olurmu bebişi görmek nasip olcak mı düşünmektenOh çok şükür bende bir sorun var zannettim panik yaptım dün yaptıktan sonra direk yattım belkide ondan oldu.sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?