• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım edin aşırı stresliyim

melankoli88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
150
42
98
36
Bugün 4+2 günlük olsun beta hcg 2 gün önce 900 dü bugün 3440 olmuş ve çok küçük bir kese var ufak bir kanama var içte acayip şaşkınim 2 günde bu kadar yükselmesi normal mi? Kesen bu değer göre neden küçük? Doktorum net bisey demedi ikiz gebelik olabilir dedi.mol gebeliklerde çok daha fazla yükselirmis.dis gebelik ihtimali yokmuş.boyle biseyler başınıza geldi mi hic

Embriyo, vajinal ultrasonografide uzunluğu 2-3 milimetre iken (yaklaşık 5. gebelik haftasında) gözlenmeye başlar. Embriyonun uzunluğu 6. haftada 5 milimetre, 7. haftada 10 milimetredir.

Bak canım burda ne diyo

B
Embriyo, vajinal ultrasonografide uzunluğu 2-3 milimetre iken (yaklaşık 5. gebelik haftasında) gözlenmeye başlar. Embriyonun uzunluğu 6. haftada 5 milimetre, 7. haftada 10 milimetredir.bu yazının kaynağı neresi? Bu yazı ya göre normal sanırım.ben normal adet tarihine göre 4 haftalık.ama beta hcg ye göre 5 haftalık 2 3 mm dedi doktor ve küçük dedi

Bak canım burda ne diyo

Embriyo, vajinal ultrasonografide uzunluğu 2-3 milimetre iken (yaklaşık 5. gebelik haftasında) gözlenmeye başlar. Embriyonun uzunluğu 6. haftada 5 milimetre, 7. haftada 10 milimetredir.ben

Bak canım burda ne diyo
Bende Ben normal adet tarihine göre 4+2 Ama beta hcg ye göre 5 haftalık bana doktor 2 3mm küçük dedi ama bu yazı ya göre normal.yazinin kaynağı neresi?

Embriyo, vajinal ultrasonografide uzunluğu 2-3 milimetre iken (yaklaşık 5. gebelik haftasında) gözlenmeye başlar. Embriyonun uzunluğu 6. haftada 5 milimetre, 7. haftada 10 milimetredir.AMA BAk burda embriyodan bahsediyor benim doktor keseden bahsediyor

Bak canım burda ne diyo
MA

Doktorunu degiştir canım içeride kanama varsa ayaklarını dik yat dinlen kendinede iyi bak insallaj birsey olmaz

Back