- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
bugün doktora gittim haftalardır hep sürekli takip veriliyor 9+6 hamileyim. kanamam başladı heralde düşük yapıyorum diye 3 gün önce acile gittim. orda bebek gözükmedi ultrasonda. ayrıca 7+2 gibi bi rakam söyledi keseme. zaten ilgilenmediler tekrar eve geldim ertesi sabah hastaneye gittim doktora anlattım kanamam var ultrasona girmem lazım 2 hafta önce girdiğimde bebek gözükmedi diye. oda ultrason verdi ve bugün ultrasona girdim. VE BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM. umudum yoktu yine bundan önceki gibi düşük yapıyosun veya boş gebelik demesini bekledim ona hazırladım kendimi.doktor kesem batımla uyumlu dedi. orası normal bebek çok ufak dedi 5 mm dedim normal mi takip verelim 1 hafta bekleyelim geç gelişebiliyor bazen dedi. ozaman kalp atışlarını alabiliriz dedi. yine o umutlar bende başladı doktora çıktım ultrason kağıdını gösterdim oda bekleyelim dedi 1 hafta çünkü ben direp sağlıksız gebelik diyip kesemem. seninde kafanda soru işareti kalmasın dedi. doktor zaten sağlıksızsa kanamayla atar dedi.
kızlar allah aşkına böyle birşey başına gelen varmı. ben tamamen umudumu kaybetmişken tamamen en kötü sonuca hazırlamışken. 1 hafta nasıl dayanıcam.böyle olupta bebeği arayı kapatan varmı. yada hiç boşuna ümitlenmememmi lazım. allah büyük hep dua ediyorum sağlıklıysa rabbim bana onu bağışla diye. birdaha o masaya yatıp benden koparmalarını istemiyorum bebeğimi duamda hep o eğer rabbim sağlıksızsa düşsün ama o masaya yatmayayım.rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın bende görebilcemmi diye hep düşünüyorum karnımın büyüdüğünü bebeğimi kucağıma aldığımı..
kızlar allah aşkına böyle birşey başına gelen varmı. ben tamamen umudumu kaybetmişken tamamen en kötü sonuca hazırlamışken. 1 hafta nasıl dayanıcam.böyle olupta bebeği arayı kapatan varmı. yada hiç boşuna ümitlenmememmi lazım. allah büyük hep dua ediyorum sağlıklıysa rabbim bana onu bağışla diye. birdaha o masaya yatıp benden koparmalarını istemiyorum bebeğimi duamda hep o eğer rabbim sağlıksızsa düşsün ama o masaya yatmayayım.rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın bende görebilcemmi diye hep düşünüyorum karnımın büyüdüğünü bebeğimi kucağıma aldığımı..