• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olur bir okuyun

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
bugün doktora gittim haftalardır hep sürekli takip veriliyor 9+6 hamileyim. kanamam başladı heralde düşük yapıyorum diye 3 gün önce acile gittim. orda bebek gözükmedi ultrasonda. ayrıca 7+2 gibi bi rakam söyledi keseme. zaten ilgilenmediler tekrar eve geldim ertesi sabah hastaneye gittim doktora anlattım kanamam var ultrasona girmem lazım 2 hafta önce girdiğimde bebek gözükmedi diye. oda ultrason verdi ve bugün ultrasona girdim. VE BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM. umudum yoktu yine bundan önceki gibi düşük yapıyosun veya boş gebelik demesini bekledim ona hazırladım kendimi.doktor kesem batımla uyumlu dedi. orası normal bebek çok ufak dedi 5 mm dedim normal mi takip verelim 1 hafta bekleyelim geç gelişebiliyor bazen dedi. ozaman kalp atışlarını alabiliriz dedi. yine o umutlar bende başladı doktora çıktım ultrason kağıdını gösterdim oda bekleyelim dedi 1 hafta çünkü ben direp sağlıksız gebelik diyip kesemem. seninde kafanda soru işareti kalmasın dedi. doktor zaten sağlıksızsa kanamayla atar dedi.

kızlar allah aşkına böyle birşey başına gelen varmı. ben tamamen umudumu kaybetmişken tamamen en kötü sonuca hazırlamışken. 1 hafta nasıl dayanıcam.böyle olupta bebeği arayı kapatan varmı. yada hiç boşuna ümitlenmememmi lazım. allah büyük hep dua ediyorum sağlıklıysa rabbim bana onu bağışla diye. birdaha o masaya yatıp benden koparmalarını istemiyorum bebeğimi duamda hep o eğer rabbim sağlıksızsa düşsün ama o masaya yatmayayım.rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın bende görebilcemmi diye hep düşünüyorum karnımın büyüdüğünü bebeğimi kucağıma aldığımı.. :50::50::50:

tamamen rabbime teslim ol canm eger o yazdıysa bebgini kucagna alırsın

hep rabbime dua ediyorum canım bundan önce bi düşük yaptım ozaman bile sen hakkımda hayırlısını ver diye dua ettim. bundada aynı şekilde hep rabbime dualarımla ayaktayım. inşallah isteyen herkes alsın kucağına .

evet canım ilk bebeğim olucak yani bukadar ileri giden. bundan önceki 7 . haftada düştü.

umudunu hiç kaybetme rabbim hayırlısını versin hakkında 1 haftayı başka şeylere ilgini vererek geçir gebeligini fazla aklına getirmemeye çalış üzüntüde bebegine zarar verebilir sadece rabbime teslim ol hakkımızda iyi veya kötü şeyler olacak bunların önüne anca dualarımızla geçebiliriz bol bol dua et

umudunu sakın kaybetme üzüntüde etkiler herşeyi....benim de 8 haftalık hamileliğimde kanamam olmuştu drum bebek saglam tutunsun diye rahime uygulanan jel verdi...çok şükür şuan 15 haftalık hamileyim...bak bugun kandil dua et canım kötüyü çagırma Allah herseyin hayırlısını verir insana ümidini kaybetme....

cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim ama dün geceden beridir kanamam arttı ve bugün tuvalette kocaman kan pıhtıları düşürdüm. şuanda sancım var kanamam da devam ediyor. malesef kaybettim sanırım. allah hayırlısını veriyor diyorum hep. böyle olması gerekmiş demekki. allah kimselere yaşatmasın böyle acılar şu kandil gününde allah herkese bebeklerini bağışlasın.

canımm doktorunu arayıp bu durumdan bahsettin mi bir git istersen yine kasım 2013 topiğinde bir çok arkadaşımızın kanaması oldu çok şükür o günleri atlattılar hatta bir akdaşımızda böle kan pırtısıda düşürmüştü iğne ve ilaçla bu güne geldiler çok şükür dilerim mevlam hakkında hayırlısını nasip eder.

canımm doktorunu arayıp bu durumdan bahsettin mi bir git istersen yine kasım 2013 topiğinde bir çok arkadaşımızın kanaması oldu çok şükür o günleri atlattılar hatta bir akdaşımızda böle kan pırtısıda düşürmüştü iğne ve ilaçla bu güne geldiler çok şükür dilerim mevlam hakkında hayırlısını nasip eder.

canım sanmıyorum doktora kanamam biraz dursun gidicem. çünkü ayağa kalkamıyorum kan pıhtısı kocamandı. bundan öncede düşük yaptım kan pıhtıları kolay düşüyor. ama kese çok zor büyük bi ihtimal kürtaj olurum çünkü doktor kanamayla atabilir vücudun demişti dün. çok insan duydum bende yakınımda çok kanaması olupta sağlıklı olanlar ama zaten benim bebeğim geriden gelişiyodu. bugün 10 haftalık olması gerekliydi. ama bebeğim daha 5 mm doktorlar umutlu konuşmuyor hiç bi zaman sağlıklıysa arayı kapatır sağlıklı değilse kanamayla düşer. yani dün doğum günü hediyem birazcık umuttu ama bugün bitti sanırım o umut. allah büyük.allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

Kardeş sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek, duadan başka yapılacak bişey yok sanırım. Allah dermansız dert vermesin canım, yaradana sığınmaktan başka elimizden bişey gelmiyor işte böyle durumlada, umudunu yitirme canım ne olur, senin için bu akşam dua edicem.

Kardeş sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek, duadan başka yapılacak bişey yok sanırım. Allah dermansız dert vermesin canım, yaradana sığınmaktan başka elimizden bişey gelmiyor işte böyle durumlada, umudunu yitirme canım ne olur, senin için bu akşam dua edicem.

allah razı olsun kardeşim. duadan başka elimizden çare gelmiyor rabbim istemeyince olmuyor işte. benimde dualarım seninle sende hamilesin sanırım rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder.

üzülme canım ya
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebegini sag salim kucagına almayı nasip etsin inş.
bebegin hafta olarak önde yada arkada gitmesi çok önemli degil ulturasyanlar sonuçta sadece tahmini
yanılma paylarıda var canım

malesef düştü sedanur. dün de kürtaj oldum kalan pıhtılar için. doktora doğum kontrol hapı yazdırdım. 3 ay sonra yani ağustosta gidicem araştırılcak sebebi. çünkü 3. ye dayanamam o yüzden bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşıyoruz. inşallah rabbim kimseyi sınamaz böyle şeylerle

Canım kendini sıkma, üzülme. Bir tanıdıgımda benzer olaylar yaşamıştı hamileliğinin bir bölümü sadece yatarak geçmişti her an düştü düşecek diye. Kimsenin pek ümidi yoktu ama doğurdu çocugunu güzel bir kız oldu :) şuan 7 yaşında falan olması lazım gayette saglıklı. Umudunu kaybetme Rabbim en hayırlısını nasip etsin.

rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin inş üzülme verende alanda allah dua et kalbini temiz tut ben inanıyorum hayırlısıyla bir evladın olacak inş acele etme!!!!!!!!!!!! cocuk yokken biraz hayatın tadını çıkar olunca tamamen kendini bırakıp onu düşünüyosun sanırım daha çok gençsin!!!!!!!!!! , hiç acele etme nerede oturuyosun?

Back