Kızlar ne olur bir el atın ..

elay83

niyet ettim,diyet etmeye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
861
4
40
hiç aklımda yoktu oturma odamı dekore etmek bu yıl hemde bu ay içinde..eşim dün gitmiş 102 ekran koca bir sehpalı lcd tv almış..Bende inadımdan bütün oturma odamı değiştircem halısından perdesine koltuktan objelerine kadar..ama ne renk yapmalıyım bilmiyorum ..aklımda kırmızı,mor ve siyah beyaz vardı ..duvarlarım açık çok açık bej..(beyazve krem arası).ne yapıcam bi söleyin hangi renk iyi olur çok ışık alıyor ve geniş bir oda.ben köşe takım istedim kullanışlı olur mu acep ??

valla şimdiden saolun kızlarr opuyorumnanaktan

Köşe takım güzel olur tabiki. İyi bir seçim olur.vereliniortak

Kırmızı ve siyah ağırlıklı dekor edersen daha sıcak olur gibime geliyor. Çok fazla eşyayla doldurma odayı lütfen.

benim görümcem salonuna lcd tv yi koyduğu duvarı boydan boya doğal taş yaptırdı bildiğin taş yani çakıl taşı gibi.o kadar güzel olduki..
renk olarak fikir sorarsan bencede kırmızı ve siyah derim perdeleride grili yapabilirsin objeleride grili kırmızılı..süper olur:lepi:

ne güzel bak ilginç geldi şimdi bu..ben gri perde düşünmemiştim ...köşe takımında da hem fikiriz ..bişiler oluşsak inşallah saolun kızlar

köşe çok güzel olur.bence oturma odası çok kullanılacağı için beyaz kullanışlı olur mu.kirlenme açısından.krem rengi ve kahverengi düşünmezmisin?ben çok seviyorum bu iki renk kombinasyonunu.birde çok sıcak bir ortam oluşuyor bu renklerle

bende daha 2 gün önce acı kahve köşe takımı aldım eskitme deri..suni tabi odamise larciverte yakın bir mavi perde yerine ahşap jaluzi aldım tüğlü halılardan bana göre çok hoş oldu.köşeyi koyunca oda daha ferah tavsiye ederim...birde heryeri gezdik en güzel köşe takimi kilimde buldum hemde fiyatıda uygun 10ay taksit çokta şık zengin duruyo deriolunca bi bak istersen...kolay gelsin sana:)