cnm ameliyat hakkında değil ama doktorun hakkında sana bilgi verebilirim
2009 temmuz ayında burun ameliyatı oldum fuat beye,yaklaşık ameliyattan 3 ay önce görüşmeye başladık,hiçbir telefonuma soruma cvpsız kalmadı okadar iyi okadar cana yakındıki iyi bir seçim dedim :)
şimdi 7 ay oldu burun estetiği bölümünde yazılarım var sıfır acıyla atlatanlardan biriydim ben
bir haftalık fotolarımı bile gördü kızlar inanamadılar
ağrı kesici almadan atlatılan bir ameliyattı ve hala iyiki yaptırdım diyorum
şimdi yaza bende göğüs büyütme yaptırmak istiyorum,sende bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim çünkü fuat beyden şaşmıcam :)
ben burun ameliyatınıda diğer arkadaşlara göre yarı yarıya ucuza yaptırdım benden sonra sadece burdan 10 küsür arkadaşım fuat beye yaptırdı etrafımdakilerde hariç ve hiç biri memnuniyetsiz kalmadı şükür
yoksa kendimi suçlu hissederdim zaten
hatta başta şunuda düşünmedim değil ucuz amaaa eyvahedigeldismile ister istemez düşünüyor insan ucuz ama iyimi diye
hatta doktorum bana bu fiyatı kimseye söyleme sana özel dedi :kedi: çok pazarlık etmiştim sonra dayanamadım tabi burda özelden kızları tembihledim iyi pazarlık edin istediğinize razı olur çok yufka yürekli çünkü :kedi: öylede oldu sağolsun
ama göğüs bu başka bişey şimdi yine görüşmelere başlıcam doktorcuğumla,sen olduğunda ayrıntılarıyla anlatki ben ve benim gibilerde faydalansın
umarım yazdıklarım işine yarar doktorun herşeyden önce çok vicdanlı bunu bil yeter yerimseniben