- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
- Konu Sahibi redappleee
-
Doğduğunda ne kadardı kafa çevresi? Bir sorun yoktur muhtemelen, olsa doğumda fark edilirdi bence. Yine de testler yapılsın içiniz rahat olsun. Belki genetik olarak kafa çevreniz küçüktür vs.Bugün doktora rutin kontrole gittiğimizde bebeğimin kafa ölçüsü sınırın biraz üstünde dendi. Bir sürü testler istendi. Sınır 47.1 47.5 çıktı ölçüsü. 10. Ayında şu an. Çok korkuyorum ve içime aşırı kurt düştü. Böyle olup herhangi bir sorun yaşamayan var mı ?
Bebeğimin diğer fonksiyonlarında bir sıkıntı yok gelişimi vs. Bir de erken doğum öykümüz var ama yaşıtlarını yakaladı.
Dogum kafa cevresi? Emin misiniz?43 cm di
Ay öyle hatırlıyorum ama yanlış olmasın bakayım. İnanın bugün hiç kafam yerinde değil üzüntüdenDogum kafa cevresi? Emin misiniz?
Gittikçe büyüyor diye korkuyorumBenim kiziminda kafa çevresi bayağı küçüktü doktor bizi de korkuttu ama şu anda 6 yaşında çok zeki bir kızım var bunun genetik olduğunu söyledi başka bir doktor o yüzden çok kafaya takmayın. Ayrıca çok minik bir fark var bunun sorunu olacağını düşünmüyorum
Aaa benim kızımın da kafasının arkası bombeli. İnşallah bizde de çıkmaz kaç cm di sizinBizim doktorda biraz kafası büyük dedi arkasi bombeli, 3 aylıkken kafası geriye büyüyor demişti tomografi cektirmistik bişey çıkmadı
Evet 43 olamaz diye düşündüm ben de :) erken doğmuş zaten. 33,5-38 arası normaldi yanılmıyorsam. Normal gözüküyor.33 cm miş pardon şimdi baktım. 34+1 de doğdu
37+3'te 34.5 cm kafa cevresiyle bir kiz cocugu dogurdum (sizi de hatirliyorum haziran ya da temmuz anneleri başlığından)33 cm miş pardon şimdi baktım. 34+1 de doğdu
En son 12 aylikken olcmustu unuttum 45 olabilir. Sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü çocukta Algida sıkıntı yok dedi doktor.Aaa benim kızımın da kafasının arkası bombeli. İnşallah bizde de çıkmaz kaç cm di sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?