kızlar ne olur bakın çok ağrım var.:(

E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar daha adetime 4 .5 gün var bu sabah yataktan ağrıyla uyandım diz kapaklarımdan kasıklarıma kadar bi ağrı ama özellikle sağ tarafım daha yoğun ağrıyor.kasığımda yuvarlanıyor ağrı duramıyorum adet oluyorum sandım ama daha çok erken geçen hafta çok şiddetli bi batma ve pembe bi akıntı oldu korkuyorum noluyo bana dün eşimle birlikte olmuştuk bu ağrı ondanmıki allah korusun kistim falan mı var acaba

geçmiş olsun cnm...bir dr.git istersen...belki üşütmüşsün belki bebek var :emir_bebek:

caım bbek olabılır veya dıs gebelık veya kıst onemse bır test al dıs gebelıktede hcg cıkar bı baktır ınsallah bebktir

allah korusun daha önce dış gebelik yaşadım onun ağrısı gibi değil çok farklı hafifledi ama hala araara devam ediyor dış gebelikte batma tarzı bi ağrı vardı bunda adet olucakmışım gibi oluyor belime bacaklarıma vuruyor

kan testi yarın yaptırırım olmazsa ama benim tüplerim tıkalı ihtimal bile vermiyorum açıkcası mucize olur yani

mehil nedemek tüpler tıkalı benimde tıkalıydı bende de ağrılar olurdu ama üşütmüş olduğumda yerlerde kıvranırdım

X