kızlar acil yardım istiyorum 8 aylık hamileyim ve yarın akşam yemekten sonra çaya misafirim gelecek çocukları gelmezse 8 yetişkin içn çay yanına ne önerirsiniz?
sıcaklarla başım belada eve hayırlı olsuna gelecekleri için bütün gün evi silip süpürcem.. dışardan ekler kurupasta felan alıyım dedim ama çok ayıp olur diye düşündüm bildiğiniz çok pratik tarif yada öneriniz var mııııı ? :bbo:
Hazır pasta tabanlarından alıp şekerli su ile ıslatın.Hazırladığınız krem şanti ile süsleyebilirsiniz.Arasına meyve dilimleri koyabilirsiniz. Hazır yufkadan börek yapabilirsiniz.Patates salatası yapabilirsiniz.Kek yapabilirisiniz.Milföy hamuru alıp börek yapabilirisiniz.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Kolay gelsin.
milföy hamuruyla poğça yapın bimde fiyatı çok uygun 2,50 tl yanına kek çırpabilir yada bisküviden pasta yapabilirsiniz yok oda olmaz diyosanız yine bim veya diğer marketlerde de satılıyor sanırım hazır el yapımı tatlı tuzlu kurabiyeler var hem hazır olduklarıda belli olmuyor, birde sonradan dondurma ikram edebilirsiniz panda 2lt.lik 5,50 fiyatı tabi seçim sizin..