C cocuksuzbozkurt Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2014 90 8 34 2 Nisan 2015 Konu Sahibi cocuksuzbozkurt #1 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin
5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin
Karamela sepeti Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2014 591 437 2 Nisan 2015 Konu Sahibi cocuksuzbozkurt #2 Doktorun endiselenmediyse seninde endiselenmene gerek yok ki:)ayrica rahim zaten bebegi su icinde buyutuyor:)yanlis bisey yok gibi:) cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla...
Doktorun endiselenmediyse seninde endiselenmene gerek yok ki:)ayrica rahim zaten bebegi su icinde buyutuyor:)yanlis bisey yok gibi:) cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla...
Aysima1905 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2010 607 373 3 Nisan 2015 Konu Sahibi cocuksuzbozkurt #3 cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla... bu kadar tedirgin olup, kendinizi ve bebeği strese sokacağınıza konuyu dokturunuza sorsanız sizin için daha sağlıklı olur. doktorunuz bir şey demediyse yada uyarıda bulunmadıysa sıkıntı yok gibi gözüküyor ama en doğru kanıyı doktorunuz söyleyecektir.
cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla... bu kadar tedirgin olup, kendinizi ve bebeği strese sokacağınıza konuyu dokturunuza sorsanız sizin için daha sağlıklı olur. doktorunuz bir şey demediyse yada uyarıda bulunmadıysa sıkıntı yok gibi gözüküyor ama en doğru kanıyı doktorunuz söyleyecektir.
ayzeze Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2012 1.252 342 3 Nisan 2015 Konu Sahibi cocuksuzbozkurt #4 cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla... Doktorunuz bir şey demedi mi? Şimdi burda herkes yorum yapar ama doktoruna sormak en iyisi. Eğer o sıkıntı yok dediyse aaya takmayın bence.
cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla... Doktorunuz bir şey demedi mi? Şimdi burda herkes yorum yapar ama doktoruna sormak en iyisi. Eğer o sıkıntı yok dediyse aaya takmayın bence.
C cocuksuzbozkurt Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2014 90 8 34 3 Nisan 2015 Konu Sahibi cocuksuzbozkurt #5 Ya dedi normal gebelik ama rahimde su var o cok aklima takildi doktorda gayet rahatti ama ben degilim
Ya dedi normal gebelik ama rahimde su var o cok aklima takildi doktorda gayet rahatti ama ben degilim
cicisko Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 2.035 1.653 15 Nisan 2015 Konu Sahibi cocuksuzbozkurt #6 cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla... Banada doktor keseyi gördüğü zaman kanamn oluyo mu dedi hayır dedim olabilir sıvı var dedi. 2 ay her tuvalete gidip gidip baktım. Hiç bir şey olamdı. Hermde 2 dr birden demişti. Bence endişelenmeyin. Şu an 28. Haftadayım çok şükür.
cocuksuzbozkurt .!.: 5.2 gunluk hamileyim bugun bebegi gormeye gittim kesesi gorundu ama rahmim sivi dolmuş kafam karmakarisik korkuyorum bebegime birsey olaacak diye lutfen cevap verin Genişletmek için tıkla... Banada doktor keseyi gördüğü zaman kanamn oluyo mu dedi hayır dedim olabilir sıvı var dedi. 2 ay her tuvalete gidip gidip baktım. Hiç bir şey olamdı. Hermde 2 dr birden demişti. Bence endişelenmeyin. Şu an 28. Haftadayım çok şükür.
kalbiminsahibio YAĞMUR KÖMÜRCÜ Kayıtlı Üye 21 Nisan 2015 1.982 984 22 Nisan 2015 Konu Sahibi cocuksuzbozkurt #7 bişey olmaz allahın izniyle