• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne dersınız

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
bugün havanında etkısıyle adet oluşumunda etkısıyle attım kendımı öğle arası dışarıya ve çeyizimde tek tük kalan eksıklıklerı almak için girdim bir magazaya kendıme tezgah üstü için tuzluk baharatlık sakla kabları bıcaklar teflonlar için kepçe setı aldım.birde mutfak cam önüne koymak için yanında saksıları olan çöp adamlar aldım 2 tane.birde mutfagıma renk katması için yıne çöp adam çöp kovası var 120 tl ama çok sık alıp almamakta karasız kaldım.yeşil rengı dekora edebılırmıyım acaba dıye halıda yeşil tonları alabılırım gıbı kararsızım brde bir çöp kovasına 120 tl fazlamı acaba malum eylülde düğün daha mobılya perde halı var

verılırmı bı cop kovasına 120 tl nekadar sıkda olsa deqmez nekadar sık cop kovaları var ucuz bence alma derım :D

bence çok fazla 120 tl... o parayla diğer mutfak eksiklerini al derim.. çöp kovası bu sonuçta... dolapta kapalı duruyo genelde...

dolap içine koymayacaktım normalde canım ama bende en azından şimdilik vazgeçtım.Düğünden sonra bulursam belkı alırım .daha mobılya için para birikicek

dolap içine koymayacaktım normalde canım ama bende en azından şimdilik vazgeçtım.Düğünden sonra bulursam belkı alırım .daha mobılya için para birikicek

evlilik çok masraflı iş.. 120 tl sadece bi çöp kovasına verirsen diğer isteklerin ne olacak? iyi yapmışsın vazgeçmekte cnm

ben de kıyamazdım herhalde canım iyi etmişsin boşver. benim de ufak tefek eksiklerim var bir ikea turu ve bir eminönü turu beni bekler. yine gidecek paracıklar :31:

bugün havanında etkısıyle adet oluşumunda etkısıyle attım kendımı öğle arası dışarıya ve çeyizimde tek tük kalan eksıklıklerı almak için girdim bir magazaya kendıme tezgah üstü için tuzluk baharatlık sakla kabları bıcaklar teflonlar için kepçe setı aldım.birde mutfak cam önüne koymak için yanında saksıları olan çöp adamlar aldım 2 tane.birde mutfagıma renk katması için yıne çöp adam çöp kovası var 120 tl ama çok sık alıp almamakta karasız kaldım.yeşil rengı dekora edebılırmıyım acaba dıye halıda yeşil tonları alabılırım gıbı kararsızım brde bir çöp kovasına 120 tl fazlamı acaba malum eylülde düğün daha mobılya perde halı var

fıstık yeşili özellikle mutfakta çok iştah açıcı süper bir renktir.
yazık çöp kovasına 120 lira verilir mi hiç?? onunla başka bir ihtiyacınızı görürsünüz.

öyle yapıcam kızlar çok şükür çeyız eksıklıklerımı 3 yıldır aralıksız alıyordum bıttı sayılır kalan sadece yatak odası halısı ve mutfak halısı başkada birşey yok sanırım hepsını hallettım çok şükür ama gelın bana sorun parasız dolaştığım günler bıle oldu desem yerı.olsun evım çok güzel olucak en azından

Back
X