Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 aylik sezeryan doğum sonrası son 1 aydır eskisi gibi daha çok ağırlık antrenman yapabiliyorum. Bel ve bacakta farkı görüyorum ama kilom ayni. 80 kiloyum 166 boyuma. Sizce nasil duruyorum? Kilomu gösteriyormuyum?
Bence kilonu gösteriyorsun ama bu kötü bişey değil vücudun şekilli ve sıkı görünüyor önemli olan da bu bence. Kol ve karın çalışmaya ağırlık verirsen daha güzel olabilir
Bence kilonu gösteriyorsun ama bu kötü bişey değil vücudun şekilli ve sıkı görünüyor önemli olan da bu bence. Kol ve karın çalışmaya ağırlık verirsen daha güzel olabilir
Teşekkürler akşamları 18-19 dan sonra bisey yemiyorum bu kaç gündür öyle devam şekerde tüketmiyorum 2 ay olucak spora ve yürüyüşlere devam insallah istedigim soniclari alirim