Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar nasıl olmuş bakarmısınız????

chatlak_4180

serap
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
535
6
96
44
Kocaeli

kızlar saçlarımı daha önce koymuştum koyu siyaha yakın kahvenin üstüne sarı gölge vardı üstüne palette 9.0 boyadım nasıl olmuş kızlar fikir versenize güzel degilse değiştiricem...a.s.

açıcıyla kendinmi açtın önceki rengi koyum kahvemi siyahmıydı ? bende çok çalışmıştım kendim açmaya siyahtan asla açamadım açtırdım yandı snki senin sarılarda biraz yıpranmış gibi ama güzel olmuş bence eğer bunun üzerine alix açık sarı dore boyarsan bende çok güzel olabiler

kendi saç rengim siyaha dönük kahve çok koyu aralardada sarı gölgeler vardı üstüne 9.0 atınca böyle oldu tavsiyen inş tşk ederim gerçekten iyi fikir....:)))açıcı kullanmadım canım kendi saç rengimi palette 9.0 açtı sarılarımda biraz koyulaştı tabi..

Arada kızıllıklar var ama sanırım tam kurutmadna çekmişsin resmini Güle güle kullan

evet canım tam kurutamadım oğlum uyandı ama kendi saçımı boya açınca hafif kızıllık olmuş olabilir arkadasın dedigi gibi açık sarıya boyasam kaybolurmuki kızıllık çok hafif çünkü

mutlaka akar canım..altta daha açık bi ton varsa ve bu ton açıcı ile yapılmışsa çok kolay akıyo..ama bööle de çok güzel bence..çok daha doğal olmuş

ay cok güsel olmuşş
cok begendim keske bnmde öyle bi renk yapmaya imkanım olsa ama nerdeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…