slm canım bende 15 aydır beklıyorm ama esımde sorun amalıyat olması gerek ama bı 6 ay daha denıycez benımde 2 hafta var ama kasıgımda şişlik hissediyorum dokunca belli oluyor haff bulandım cok yemek ve bugunde sag kolum uyusmaya basladı ınsallah vardır ama umutlanmamk gerek cunku psıkolojık olabılıyor 15 aydır her ay belırtı yasıyorumArkadaslar son bir haftadir vucudumda bazi seyler oluyor ve kafam karisiyor.bebek isteyen biriyim ve her ay sanki hamileymisim gibi piskolojik belirtilerim oluyordu.bu aralardada bazen sol tarafimdan gobegimin altina dogru bir agri giriyor.bir gecede mide bulantisiyla uyanip kustum ve ishal oldum.ve sonrasindada cok yorgun hissediyorum kendimi ve tansiyonum dusukmis gibi ayaga kalinca veya cok yuruyunce gozlerimin onu karariyor.zehirlendim veya usuttum diyorum ama belimdede sirtimdada agri var.ama en belirgin sey su gobegimin alt kismi agriyor.noluyor bana ya yine bu piskolojim benimle oyunmu oynuyor.test yapmakta istemiyorum daha 7 gun var adetime.ama bu gobek agrisi ilk defa karsilasiyorum.acaba usuttummu..
ümit vermek istemem ama ben bu belirtilerin hepsini yaşadım.Adet günümden önce sağ kasığımda ağrım oldu (bazılarında solda olurmuş.) zonklama şeklinde aralıklarla.adetimden önce başka bişey olmadı.Adet olmam gereken günlerde aynı şekilde altkarında ağrım oldu ama adett sancısı gibi değildi ve ilk defa yaşamıştım.Birde koyu kahve leke geldi azıcık belimde ağrıyodu.İshal oldum.Sonraki saydığınız belirtilerin hepsini de adetim geçtikten 5 gün sonra filan yaşamaya başladım hala da devam ediyor.Mide bulantımı tansiyon düşüklüğünü ishale bağlamıştım ki meğer hamileliktenmiş.Sonucu paylaşın lütfen nedense çok merak ettim :) :)
ümit vermek istemem ama ben bu belirtilerin hepsini yaşadım.Adet günümden önce sağ kasığımda ağrım oldu (bazılarında solda olurmuş.) zonklama şeklinde aralıklarla.adetimden önce başka bişey olmadı.Adet olmam gereken günlerde aynı şekilde altkarında ağrım oldu ama adett sancısı gibi değildi ve ilk defa yaşamıştım.Birde koyu kahve leke geldi azıcık belimde ağrıyodu.İshal oldum.Sonraki saydığınız belirtilerin hepsini de adetim geçtikten 5 gün sonra filan yaşamaya başladım hala da devam ediyor.Mide bulantımı tansiyon düşüklüğünü ishale bağlamıştım ki meğer hamileliktenmiş.Sonucu paylaşın lütfen nedense çok merak ettim :) :)
ıdrar testı yaptın mı bı yap ıstersen eger olduysa sılıkde olsa cıkar dıye dusunuyorumCanim ya ayni bende her ay o piskolojiye burunuyorum ama bu ay gobegim agriyor anlayamiyorum acaba zehirlenmeden dolayi mi boyle oluyor bilemedim yada usuttugum icinmi.insallah sanda banada isteyen herkese nasip etsin allahim..
adetın gecerse tekrar dene yada adt gnu belkı erken yapmıs olabılırsınMalesef buda piskolojimin bir oyunuymus bana.dayanamadim gidip test aldim yaptim tek cizgi demkki neymis her agriyi hamilelin agrisi sanmicakmisimi
Bugun yaptim ama net tek cizgi yani hicbisey yoktu olsun hayirlisini nasip etsin rabbimıdrar testı yaptın mı bı yap ıstersen eger olduysa sılıkde olsa cıkar dıye dusunuyorum
Sağlık olsun demekten başka yapacak bişey yok ama belirtiler bu kadar mı uyar pes doğrusu...Bencce adetin geçtikten 3-4 gün sonra yine yap eğer bugün yaptığın erken gebelik testii değilse.Malesef buda piskolojimin bir oyunuymus bana.dayanamadim gidip test aldim yaptim tek cizgi demkki neymis her agriyi hamilelin agrisi sanmicakmisimi
Sağlık olsun demekten başka yapacak bişey yok ama belirtiler bu kadar mı uyar pes doğrusu...Bencce adetin geçtikten 3-4 gün sonra yine yap eğer bugün yaptığın erken gebelik testii değilse.
Elbette hamile de olabilirsin ama suan psikolojin sana oyun oynuyor. Rabbim gonlune gore versin. Biz uzun sure cabaladik olmadi tedaviyle 3. De hamile kaldim. Insan nasil dusunurse beyin hormonlara onu emrediyor. Inan cok yasadim yazadiklarini ama en son pozitif aldigimda nasilsa hamile degilim diye teste bile gitmek istememmistim. Amisina birakmalisin. Daha adete 7 gun varken bunlarin belirti olmasi imkansizArkadaslar son bir haftadir vucudumda bazi seyler oluyor ve kafam karisiyor.bebek isteyen biriyim ve her ay sanki hamileymisim gibi piskolojik belirtilerim oluyordu.bu aralardada bazen sol tarafimdan gobegimin altina dogru bir agri giriyor.bir gecede mide bulantisiyla uyanip kustum ve ishal oldum.ve sonrasindada cok yorgun hissediyorum kendimi ve tansiyonum dusukmis gibi ayaga kalinca veya cok yuruyunce gozlerimin onu karariyor.zehirlendim veya usuttum diyorum ama belimdede sirtimdada agri var.ama en belirgin sey su gobegimin alt kismi agriyor.noluyor bana ya yine bu piskolojim benimle oyunmu oynuyor.test yapmakta istemiyorum daha 7 gun var adetime.ama bu gobek agrisi ilk defa karsilasiyorum.acaba usuttummu..
Elbette hamile de olabilirsin ama suan psikolojin sana oyun oynuyor. Rabbim gonlune gore versin. Biz uzun sure cabaladik olmadi tedaviyle 3. De hamile kaldim. Insan nasil dusunurse beyin hormonlara onu emrediyor. Inan cok yasadim yazadiklarini ama en son pozitif aldigimda nasilsa hamile degilim diye teste bile gitmek istememmistim. Amisina birakmalisin. Daha adete 7 gun varken bunlarin belirti olmasi imkansiz
gKesinlikle okadar haklisinki piskolojim resmen oyun oynuyor benimle biliyorum ama hani insan istiyor ya olsun diye bekliyorya ondan oluyor insallah kendimi bastirabilirim de ustesinden gelebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?