kizlar nasil baslik atacagimi bilemedim.

hmkh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
189
125
103
Arkadaslar son bir haftadir vucudumda bazi seyler oluyor ve kafam karisiyor.bebek isteyen biriyim ve her ay sanki hamileymisim gibi piskolojik belirtilerim oluyordu.bu aralardada bazen sol tarafimdan gobegimin altina dogru bir agri giriyor.bir gecede mide bulantisiyla uyanip kustum ve ishal oldum.ve sonrasindada cok yorgun hissediyorum kendimi ve tansiyonum dusukmis gibi ayaga kalinca veya cok yuruyunce gozlerimin onu karariyor.zehirlendim veya usuttum diyorum ama belimdede sirtimdada agri var.ama en belirgin sey su gobegimin alt kismi agriyor.noluyor bana ya yine bu piskolojim benimle oyunmu oynuyor.test yapmakta istemiyorum daha 7 gun var adetime.ama bu gobek agrisi ilk defa karsilasiyorum.acaba usuttummu..

ümit vermek istemem ama ben bu belirtilerin hepsini yaşadım.Adet günümden önce sağ kasığımda ağrım oldu (bazılarında solda olurmuş.) zonklama şeklinde aralıklarla.adetimden önce başka bişey olmadı.Adet olmam gereken günlerde aynı şekilde altkarında ağrım oldu ama adett sancısı gibi değildi ve ilk defa yaşamıştım.Birde koyu kahve leke geldi azıcık belimde ağrıyodu.İshal oldum.Sonraki saydığınız belirtilerin hepsini de adetim geçtikten 5 gün sonra filan yaşamaya başladım hala da devam ediyor.Mide bulantımı tansiyon düşüklüğünü ishale bağlamıştım ki meğer hamileliktenmiş.Sonucu paylaşın lütfen nedense çok merak ettim :) :)

slm canım bende 15 aydır beklıyorm ama esımde sorun amalıyat olması gerek ama bı 6 ay daha denıycez benımde 2 hafta var ama kasıgımda şişlik hissediyorum dokunca belli oluyor haff bulandım cok yemek ve bugunde sag kolum uyusmaya basladı ınsallah vardır ama umutlanmamk gerek cunku psıkolojık olabılıyor 15 aydır her ay belırtı yasıyorum

Canim ya ayni bende her ay o piskolojiye burunuyorum ama bu ay gobegim agriyor anlayamiyorum acaba zehirlenmeden dolayi mi boyle oluyor bilemedim yada usuttugum icinmi.insallah sanda banada isteyen herkese nasip etsin allahim..

Ah keske gercek olsa ama bu laanet pikolojim kedinin fareyle oynamasi gibi oynadi benle simdiye kadar pek sevinemiyorum ama bu gobek agrisi ne acaba sanki gobegim dusmus gibi sendede oldumu bu.insallah nasip eder allahim..

Malesef buda piskolojimin bir oyunuymus bana.dayanamadim gidip test aldim yaptim tek cizgi demkki neymis her agriyi hamilelin agrisi sanmicakmisimi

Canim ya ayni bende her ay o piskolojiye burunuyorum ama bu ay gobegim agriyor anlayamiyorum acaba zehirlenmeden dolayi mi boyle oluyor bilemedim yada usuttugum icinmi.insallah sanda banada isteyen herkese nasip etsin allahim..
ıdrar testı yaptın mı bı yap ıstersen eger olduysa sılıkde olsa cıkar dıye dusunuyorum

Bende yeni üye oldum 2 aydır yapma çalışmalarına başladık ama tutturamadık henüz. Bendede 2 aydır garip belirtiler oluyor. Bu sefer oldu diyorum ama yine yok. Aylar geçtikçe stres hali alıyor bende

Malesef buda piskolojimin bir oyunuymus bana.dayanamadim gidip test aldim yaptim tek cizgi demkki neymis her agriyi hamilelin agrisi sanmicakmisimi
Sağlık olsun demekten başka yapacak bişey yok ama belirtiler bu kadar mı uyar pes doğrusu...Bencce adetin geçtikten 3-4 gün sonra yine yap eğer bugün yaptığın erken gebelik testii değilse.

Sağlık olsun demekten başka yapacak bişey yok ama belirtiler bu kadar mı uyar pes doğrusu...Bencce adetin geçtikten 3-4 gün sonra yine yap eğer bugün yaptığın erken gebelik testii değilse.

Ah canim keske gecse keske allahim su mubarek ayda dualarimin karsiligini bana verse melek gibi bir kizim olsa annesini herkesten herseyden cok sevse inşallah allahim hayirli zamanda hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkesede banada.nasil olursa niyetlendim meryem suresini okucam.nasil yapicam bilmiyorum ama okucam.yeterki yavrumu icimde canimda kanimda hissedeyim.iyi aksamlar canim dualarinda bizede yer ver olurmu.

Çok dua ediyrum zaten Allahım olmayanlara da ver diye ben ramazan ayında hamile kaldım çok dua ettim ağlayarak kuranlar okudum.Allahım kabul etti şükürler olsun bence mutlaka oku meryem suresini.İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.

Elbette hamile de olabilirsin ama suan psikolojin sana oyun oynuyor. Rabbim gonlune gore versin. Biz uzun sure cabaladik olmadi tedaviyle 3. De hamile kaldim. Insan nasil dusunurse beyin hormonlara onu emrediyor. Inan cok yasadim yazadiklarini ama en son pozitif aldigimda nasilsa hamile degilim diye teste bile gitmek istememmistim. Amisina birakmalisin. Daha adete 7 gun varken bunlarin belirti olmasi imkansiz

Kesinlikle okadar haklisinki piskolojim resmen oyun oynuyor benimle biliyorum ama hani insan istiyor ya olsun diye bekliyorya ondan oluyor insallah kendimi bastirabilirim de ustesinden gelebilirm

Eger bir saglik sorununuz yoksa inan senin psikokojin rahat oldugu anda hamile kalacaksin. Bunun icin Rabbime havale et eminim O dogru zamanda verecektir zaten iliskilerine bebek yapacam diye bakma. Zor biliyorum ama rahat olmaya calis . Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda nasib etsin
Kesinlikle okadar haklisinki piskolojim resmen oyun oynuyor benimle biliyorum ama hani insan istiyor ya olsun diye bekliyorya ondan oluyor insallah kendimi bastirabilirim de ustesinden gelebilirm
g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…