Gelinlik Modelleri kızlar n olur yardım edinn fikir verinn gelinliğim nasıll ne ekletip ne çıkarabilirim

sibel19901989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
232
34
68
34
Antalya
kızlarr gelinliğimi daha denemedim gelinlikçi fotoğrafını gönderdi cuma günü deneyeceğim sizce nasıl olmuşş ne ekletip n çıkarabilirim gelinlikteen fikir verebilir misinizz yaa

Gelinliğin çok güzel ama sarı kuşağı çıkartmalısın bir de sanki etek kısmı çok sade belki etek uçlarına dantel eklenebilir.

Gelinliğe şahsen ben de bayıldım çok güzel ama sarı kurdeleyi ben de pek beğenmedim pek olmamış ama tercih senin tabi

bence de sarı kuşak kesinlikle çıkmalı çok çiğ duruyo ama gelinlik hoş duruyo

Ben sarı kurdeleyi çok beğendim, eline papatyalardan bi buket yaptır, saçına da papatyalardan taç, harika olur

Sarı kurdele felaket.. Sen istemediğin halde gelinlikten bunu koyduysa beldemi potluğu falan kapatmaya çalışıyorduk dikkatli ol provada...

Son düzenleme:
Bencede canım sarı kuşak kalkmalı yada uçuk sarı bi kuşak takılmalı papatya gibi bir taç ve gelin buketiyle hoş olabilir bir de gögüs kısmı kaba duruyor üst taraftaki dantel daha ince ve kibar yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…