kızlar müjde! artık sivilce lekelerinden kurtulmak mümkün :)

kokooo

nergis
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
784
0
arkadaşlar size bi kaç ay önce aldığım bi bezden bahsetmek istiyorum, bu bezin dokusu orta yumuşaklıkta ve süete benzer bi yapısı var.ve haftada iki defa kullanarak ciltteki sivilce lekelerini azaltmak yada hafifleştirmek mümkün.. aynı zmnda peeling özelliğide olduğu için cildinizdeki ölü deriyi atmanıza yardımcı oluyo. aynı zmnda siyah noktaların görünümünüde hafifleştiriyo.yani bence mükemmel bi ürün.. hem öyle masraflı bişeyde değil 11yada12tl gibi bişey.zemuszemusyüz temizleme ürünlerine o kadarda para harcamamak lazım dimi kızlar malm devir tasarruf devri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bunu nerden temin ettiğime gelince organik ürünler (yiyecekten tutunda bakım ürünlerine maskelere kadar geniş bi ürün yelpazesi bulunuyo) satan bi butik mağazadan aldım ve gayette memnunum..olumunekankayizsmile
ayrıca bu bezin bi başka çeşidi daha var oda günlük bakım için havlu gibi yapısı ve makyajınızı su ve bu havluyla temizleye biliyosnz hemde cildinizi temizlemiş oluyosnz. benim gibi üşengeç insanlar için süper bişey bubayanssulusmile bahsettiğim ürünlerinde temizlenmesi çok kolay,sadece beyaz sabunla yıkayp kurutuyosnz ve bi sonraki kullanıma hazır hale geliyo hihoyyythihoyyyt ben böyle bi yöntem buldm sizinle paylaşmak istedim kendinize iyi bakın sağlıklı mutlu ve güzel günler buyrunnnnnnnnn
(isteyene özeldende yardımcı olabilirm yavrular:))

Son düzenleme:
bence çok saçma.o kadar üretilen kozmetik dermokozmetik birsürü ürün boşunamı üretilmiş.bence herşeye inanmayın arkadaşlar:umursamaz:

her kullanmanızdan sonra sadece beyaz sabunla yıkandığı için temiz oluyo ve herhangi bi kimyasalla yıkamıyosnz.zaten kimyasalla yıkandığı takdirde yapısı bozulabiliyo..bunun dışında yüzüm temizlendiği için sivilcelerde azaldı eskisi gibi arka arkasına çıkmıyo bu yüzden önermek istedim, isteyen arkadaşlar birebir bu işin uzmaınndan bilgi alabilir

X