• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar mordan dönmek istiyorumm..yardımm!

noa_21

ömerimmgeldiii :)))
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
295
0
116
Malatya
kızlar ben saçımı 2 aydır patlıcan moruna boyuyorum.ondan öncede kızıldı.Artık bakır kızıla dönmek istiyorum.Nasıl dönebilirim?şimdiden sağolun...

hmm işin biraz zor önce o patlıcan rengini akıtmak zorundasın başka türlü olmaz maalesef bildiğin hacı şakir sabunu varya zeytinyağlı sabun da olur onla yıka saçını sürekli bu epey zamanını alacak gerçi ama kuaföre gidip açtırıyım dersen saçını da yakabilirler çok koyu çünkü senin saç rengin 3.66 değil mi o patlıcan moru öyleyse sabret dediğim şekilde yıka saçını 2 yada 3 ayda açılır senin saç sonra saç kremi kullanmayı ihmal etme sabunla yıkayacağın zaman ve de saçını iyi durula

ben de yeni boyadım daha sacımı bakıra.benimkinin altında kızıl vardı y tuttu.ama bkez daha boyucam.senn bence önce moru kapatman lazım direk boyarsan kötü olur

hmm işin biraz zor önce o patlıcan rengini akıtmak zorundasın başka türlü olmaz maalesef bildiğin hacı şakir sabunu varya zeytinyağlı sabun da olur onla yıka saçını sürekli bu epey zamanını alacak gerçi ama kuaföre gidip açtırıyım dersen saçını da yakabilirler çok koyu çünkü senin saç rengin 3.66 değil mi o patlıcan moru öyleyse sabret dediğim şekilde yıka saçını 2 yada 3 ayda açılır senin saç sonra saç kremi kullanmayı ihmal etme sabunla yıkayacağın zaman ve de saçını iyi durula

ben de yeni boyadım daha sacımı bakıra.benimkinin altında kızıl vardı y tuttu.ama bkez daha boyucam.senn bence önce moru kapatman lazım direk boyarsan kötü olur

kızlar o zaman 2 defa falan kahveye boyasam,sonra bakır kızl yapsam olur mu acaba??

Kahverengi yerine kızıl dene istersen, benim saçlarım koyu kızıldı mora yakın bi tondu. Üstüne irlanda kızılı tutmuştu, irlanda kızılı da kızıl bakır gibi bişey zaten.

kolestonun, ama artık üretilmiyo.
şans eseri bi yerde bulmuştum, önceden kalmış galiba.
bikaç yere bakarsan bulabilirsin belki yerimseniben

bence önce kahveye boya sora da palettenin tarçın bakırı var ona boya sacın koyu olursa kahvveden sora bakırla altın sarıyı karıstır ben öyle yaptım kendi resmim yok ama bak aynen suna cok yakın resimdekier ben degılımama sacım onlar gibi

Eklentiler

• $72301538.jpg
    $72301538.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 92
bence önce kahveye boya sora da palettenin tarçın bakırı var ona boya sacın koyu olursa kahvveden sora bakırla altın sarıyı karıstır ben öyle yaptım kendi resmim yok ama bak aynen suna cok yakın resimdekier ben degılımama sacım onlar gibi

canım koydugun resimlerden hangisi gibi saçın?ilk resim daha koyu sanki.çok güzel o renk

Back