kızlar moralim çok bozuldu.Desteğe ihtiyacım var ama yalnızım..

buzma_vi

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
111
13
Geçen yıl ağustos ayında evlendim.8 ay eşim korundu.Sonra bir ay düzenli adetim düzensizleştiği için doktora gittim prolaktinimin 29 olduğunu bunun için dostinex kullanmam gerektiğini söyledi.2 ay kullandım ve prolaktinim düştü.Ama bu arada eşimin askere gitmesine sadece 3 ay vardı.3 ay korunmadık ama hamile kalamadım.Eşim şu anda askerde.bende o askerden gelmeden önce prolaktine baktırmak için doktora gittim ve 36 çıktı.Tekrar dostinex kullan dedi doktor.Zaten ben 36 rakamını duyunca alt üst oldum.Yani adetlerim düzenli diğer bütün hormonlarım normal çıkarken bu prolaktin neden yüksek çıktı diye kafama çok takıyorum.Eşimde inatla taaa vanlardan kafana takarsan yüksek olur sen beni dinlemiyosun diye bir de o sitem ediyor.Şimdi arada kaldım bu ilacı kullansam mı kullanmasam mı?Diğer hormon değerşerime mart ayında bakılmıştı ve hepsi normaldi.Doktoruma tekrar bakalım dediğimde gerek yok diyor.Eşim ocak 15 de gelecek ve ben daha o gelmeden psikolojimi bozdum bile.sizlerden fikir istiyorum.Çokkk üzgünüm..

canım eşin haklı prolaktin hormonu strestende yükselir.dostinexi kullanmaya devam et.yoksa bu seferde adetlerininde düzeni bozulur.prolaktini düşürebilirsin ama adet düzenini eski haline getirmen senin için daha çok zor olur.bu seferde eşin geldiğinde adet düzensizliğinden yakınmaya başlarsın.moralini bozma ve stres yapma.sadece 3 ay denemişsin.bense 3.5 sene denedim olmadı.anca oldu işte 7+ 4üm şimdi.:nazar:

öncelilke eşine çok yüksek çıktığını üzüldüğünü falan söylemeyip belli etmeyecektin çünkü onuda strese sokarsın herşeyin çaresi var en azından ne problemin olduğunu biliyorsun ve tıp çok ilerledi ayrıca mucize bitkiler var mesela stres yapmayıp rahat olmak için melisa çayı yada papatya çayı içebilirsin üzme kendini burda çok okudum ben senin gibi olup düşenler ve hamile kalanlar kendine iyi bak!

Geçen yıl ağustos ayında evlendim.8 ay eşim korundu.Sonra bir ay düzenli adetim düzensizleştiği için doktora gittim prolaktinimin 29 olduğunu bunun için dostinex kullanmam gerektiğini söyledi.2 ay kullandım ve prolaktinim düştü.Ama bu arada eşimin askere gitmesine sadece 3 ay vardı.3 ay korunmadık ama hamile kalamadım.Eşim şu anda askerde.bende o askerden gelmeden önce prolaktine baktırmak için doktora gittim ve 36 çıktı.Tekrar dostinex kullan dedi doktor.Zaten ben 36 rakamını duyunca alt üst oldum.Yani adetlerim düzenli diğer bütün hormonlarım normal çıkarken bu prolaktin neden yüksek çıktı diye kafama çok takıyorum.Eşimde inatla taaa vanlardan kafana takarsan yüksek olur sen beni dinlemiyosun diye bir de o sitem ediyor.Şimdi arada kaldım bu ilacı kullansam mı kullanmasam mı?Diğer hormon değerşerime mart ayında bakılmıştı ve hepsi normaldi.Doktoruma tekrar bakalım dediğimde gerek yok diyor.Eşim ocak 15 de gelecek ve ben daha o gelmeden psikolojimi bozdum bile.sizlerden fikir istiyorum.Çokkk üzgünüm..

Canım hepimiz farklı sebeplerden çocuk sahibi olamıyoruz yada bu süreç gecikmiş durumda... Biliyorum kafandan at demek stres yapma demek çok zor.Çünkü bende bunu başaramıyorum.Fakat şu bir gerçek ki bundan kurtulmalıyız. Belki önümüzde çok uzun bir süreç var belki de çok kısa ama sabretmemiz lazım. Sabır insandaki en büyük erdemlerden biri bizde bu erdeme sahip çıkmalıyız.Sabredeceğiz arkadaşım. İlaçlar, doktorlar, denemeler, testler, belirtiler, umutlar.... hepsi olacak hayatımızda ama bunların sonunda hepimiz burada o güzel haberi vereceğiz birbirimize. :lepi:

X