kızlar merhaba.pek fazla yorumlara girmesem de hergün takip ediyorum diyaloglarınızı.benim kocaman bi derdim var.bayramdan sonra beni istemeye gelicekler ama sevinemiyorum bile.daha sonra da ufak çaplı bi nişan olsun istiyorum ben ama onun ailesinin durumu biraz kötü.bu konular açılsa onu da mı biz alcaz siz alsanız olmuyo mu şeklinde konuşuyo benimle.ben tek kızım başka kardeşimde yok annem de olmuşken en güzelini istiyo bir kere olucak diye.ne yapacağımı şaşırdım.çok bunalıyorum bazen.
ilerde bunlar sorun olucak onu da biliyorum.sizce ne yapmam gerekiyo.annemin de asabi ve dediğim dedik biri olduğunu da söyleyeyim.onu çok seviyorum ondan başkası olmaz ama iki tarafı idare etmek oldukça zor.
yorumlarınızı bekliyorum. sevgiyle kalın..........................mafoldumbensenağlam a:a015:
ilerde bunlar sorun olucak onu da biliyorum.sizce ne yapmam gerekiyo.annemin de asabi ve dediğim dedik biri olduğunu da söyleyeyim.onu çok seviyorum ondan başkası olmaz ama iki tarafı idare etmek oldukça zor.
yorumlarınızı bekliyorum. sevgiyle kalın..........................mafoldumbensenağlam a:a015:
Son düzenleyen: Moderatör: