• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KızLar moralİm cok bozuk lütfen bakın

ciarasisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Meme büyütme ameliyatımın ustunden yaklasık 1.5 sene gecti ama goguslerimden biri tam oturmadı sağ yan kısmına tam oturmadı hafıf ustte duruyo gogsum meme ucumda dıgerıne gore ortada durmuyo halıyle ... Neyse bunları pek takmadım doktorum meme yapımdan dolayı boyle oldugunu soyluyorsu cunku 350 cc takmıstı kast üstü bugun genel cerraha muayene oldum oylesine memem fıbrokıstık oldugu ıcın bu aralar agrı yapınca goruneyım dedi kadın elıyle muayene ettı elıme sılıkondan baska bırsey gelmıyorki dedi sonra elledi meme ucların farklı yonde dedi ultrasonda bakılsa gorulmez meme dokunu bulamıyorum dedi ultrason yazdı ama cektırmedim estetıgı yapan doktorla gorus dedi goguslerim kendını yanlara salmadı kızlar portakal gıbı duruyo hadı bu rahatsz etmedi dıyelım ama saglık acısından gec teshıs edilir tarzında konustu canım cok sıkıldı basına gelen var mı napıcam ben hamıle kalmayı dusunuyorum sut kanallarıma zarar gelmısmıdır nasıl muayene olcam mr mı olmalıyım poffff

bu dr un kişisel görüşü.

bende ultrason çektirdim ikisi de kadındı birisi bana ne diye taktırdın ki çocuk var mı diye sormuştu var diyince aman iyi bari onu yapmışsın dedi.

diğeri ise sen söylemesen ben silikon olduğunu anlamazdım dedi çok başarılı bulduğunu dr umun kim olduğunu sordu.

genel cerrah ise erkekti şaşırdı bunlar silikon mu şimdi dedi muayene etti eskisi nasıldı dr un kim vs diye sordu

kendi dr un ile bi görüş istersen ama hem elime silikondan başka bir şey gelmiyor diyip hem fibrokistik demesi anlamsız olmuş

bu dr un kişisel görüşü.

bende ultrason çektirdim ikisi de kadındı birisi bana ne diye taktırdın ki çocuk var mı diye sormuştu var diyince aman iyi bari onu yapmışsın dedi.

diğeri ise sen söylemesen ben silikon olduğunu anlamazdım dedi çok başarılı bulduğunu dr umun kim olduğunu sordu.

genel cerrah ise erkekti şaşırdı bunlar silikon mu şimdi dedi muayene etti eskisi nasıldı dr un kim vs diye sordu

kendi dr un ile bi görüş istersen ama hem elime silikondan başka bir şey gelmiyor diyip hem fibrokistik demesi anlamsız olmuş
Yok tatlım o demedi meme amelıyatından once hep kontrollerimi yaptırıyodum bılıyodumm kıstlerimin oldugunu ama bu doktor bayandı canımı cok sıktı çöktüm resmen

Bende bol sayıda fibrokistik var 6 ayda bir kontrollerim var fibrokistikler büyük çoğunlukta tehlikesiDir ama kontroller önemli tabiii.korkmayın içinizi rahat tutun.iyibir radyoloji uzmanıyla çalışan cerraha gidin.umarım hiç bir şey yoktur.geçmiş olsun.radyoloji uzmanının bayan olmasını tavsiye ederim.çünkü daha sabırlı olarak ultrason çekiyor...

Yok tatlım o demedi meme amelıyatından once hep kontrollerimi yaptırıyodum bılıyodumm kıstlerimin oldugunu ama bu doktor bayandı canımı cok sıktı çöktüm resmen
bilmiyorum ama kadın dr lar bu konuda ön yargılı. boşuna canını sıkma. protezin ile ilgili bir şey diyemem sonucu görmedik hiç.
meme uçları eşit olmayabilir benimde değil bi çogunun öyle ameliyat öncesi demişti dr um sol uç koltuk altına doğru diye bu benim yapımla ilgili

Bende bol sayıda fibrokistik var 6 ayda bir kontrollerim var fibrokistikler büyük çoğunlukta tehlikesiDir ama kontroller önemli tabiii.korkmayın içinizi rahat tutun.iyibir radyoloji uzmanıyla çalışan cerraha gidin.umarım hiç bir şey yoktur.geçmiş olsun.radyoloji uzmanının bayan olmasını tavsiye ederim.çünkü daha sabırlı olarak ultrason çekiyor...
Tehlikesizdir olcaktı

Evet kızlar canımı sıkan şey goruntusu değil zaten o kadar iyi olmadığını biliyorum ama bi durum olsa ele gelmez gec teshıs ultrasonda bıle gozukmeyebıkır demesi falan yok buyuk koymus dedi e dedim unluler napıyo işte dedi onlar saglıklarını onemsemıyorlar işte ebru gundesede cok buyuk dedi ama işte bıse olsa elıme gelmıcekmı belırtı vermıcekmı sılıkon ortecekmı anlamadım kas ustu subfasyal konuldu protezım

Cumartesı baska doktora gıdıp mr mı istesem madem ultrasonda olmaz derse o da tamam goruntusu harıka degıl yapay duruyo ortası baya bıtısık portakal gıbı ama memnunum sonucta hıc yoktu onceden bunları duyunca esımde uzuldu bıde cocuk yapmayı dusunuyorum :(

Back
X