Kızlar moralim çok bozuk katlamalı tülüm iğrenç olmuş

GBGZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
120
0
46
İstanbul
Kızlar moralim acayip bozuk 650 tl ye katlamalı tül altına stor güneşlik diktirdim montaja geldiler bide ne göreyim tülün rengini yanlış yapmışlar sarı olacağı yerde beyaz neyse taktırmadım geri gönderdim tekrar gidip alacele model beğendim onuda dün getirdiler ya inanın ağlıycam organze tül kenarşeritleri kalınkahverengi yanında uzun ince şeritler var sarı güzel olur diye düşündüm adam taktı apaydınlık olan odam kapkaranlık oldu ya nasıl böyle bi hata yaptım az parada değil okadar keyifsizimki salak kafam ya off napıcam şimdi bilmiyorum

kızlar nerdesiniz niye kimse bişey yazmıyor ne yapıcam ya hadi biriniz bi fikir verin inanın gidip yıttasım geliyo tülü ya şimdi mekanizmasını çıkartırıp tekrar tülmü seçsem diyorum hani mekanizmasına bi daha para vermemiş olrum of saçmalıyomuyum eşim zaten delirdi bu ne biçim tül diye ya ben nasıl böyle bi hata yaptım akım almıyo deliricem yardım

sorun perdeyi yapan yerdeyse kesinlikle yakalarını bırakma derim. kaç defa yaparlarsa yapsınlar. müşteri memnuniyeti diye birşey var olmadı şikayet edersin.
perdeyi sen kullanacaksın ve içine sinmesi lazım. benim önerim bu

sorun perdeyi yapan yerdeyse kesinlikle yakalarını bırakma derim. Kaç defa yaparlarsa yapsınlar. Müşteri memnuniyeti diye birşey var olmadı şikayet edersin.
Perdeyi sen kullanacaksın ve içine sinmesi lazım. Benim önerim bu

canım ya ilki onların hatasıydı düzelttiler bendezaman kıstlıydı gitim 2.kez seçtim tülü biraz aceleye geldi düşünmeden seçtim ama inanki odam kapkaranlık oldu diyorum ya bu kadar mı aptaldım kendime kızıyorum of offf

mekanizmayı çıkar canım al tülü git tülcüye ıstedıgın sekılde yaptır begenemedım deme ama ıstedıgım gıbı olmadı de :19: ve yaptır ıstedıgın gıbı alla alla ...

:34::nazar::28:mekanizmayı çıkar canım al tülü git tülcüye ıstedıgın sekılde yaptır begenemedım deme ama ıstedıgım gıbı olmadı de :19: ve yaptır ıstedıgın gıbı alla alla ...

Kızlar benim derdimi kimse anlamadı sıkıntı modelde dikimde falan değil seçtiğim renkte tülcünün bi hatası yok kahverengi odamı kapkaranlık gösterdi sorun bu

al tülü götür bu olmamış güzel durmuyo filan de uğraş bence bukadar koyu olacağını kötü durucağını tahmin etmemiştim de belki önceki tülü verirler:1:

sorun tülcüde değilse o zamaszn sende sende dikkatli seçseydin biz ne yapabiliriz ki burdan onu anlamadım yani?:26:

Back
X