kızlar moralim bozuk bilgilerinizi bekliyorum

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
387
63
37
merhaba kızlar.en son adet tarihim mayıs ama tarihi hatırlamıyorum fakat mayısın son aylarında olmuştum 25.26.olabilir.haziranda hiç adet görmedim.1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı.hamile olmadığımı düşündüm.hala hastalanmayınca kan tesi yaptırdım pozitif çıktı bhcg ise 1012 çıktı ve bunu anlamıyorum.bugünde doktora gittim.hiç bişey görünmedi kese yoktu.doktor 2 veya 3 haftalık olabilir dedi.2 veya 3 haftalık bebeklerde kese görünmüyormu.doktora hamilemiyim dedim keseyi göremediğim için evet dedi.fakat ben dış gebelikten korktum.karnımda hafif ağrılar oluyor.yani açıkcası dış gebelik düşüncesi korkutuyor beni.bhcg de dış gebelik çıkarmıydı.son adet tarihime göre sanırım 1 buçuk aylık olması gerekiyo heralde.yardımlarınızı bekliyorum lütfen

mrh canım doktorunda dediği gibi 2 veya 3haftalık olabilir.. ben doktora gittiğimde 4haftalıktı benim onu bile ultrasonda zor gördüm.moralini bozma bence..birazdaha bekle.inş. iyi sonuçlar alırsın

mrh canım doktorunda dediği gibi 2 veya 3haftalık olabilir.. ben doktora gittiğimde 4haftalıktı benim onu bile ultrasonda zor gördüm.moralini bozma bence..birazdaha bekle.inş. iyi sonuçlar alırsın
merhaba canım benimde son adet tarihim 26 mayıstı haziranın sonunda test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gittiğimde doktor bendede keseyi göremedi test hamilesisin dedi 1 hafta sonra tekrar gittim 5 haftalıktı kese daha yeni oluşuyordu sıkma canını biraz sabır bekle görülür dış gebelik değildir kötü düşünme...

Benim de son adet tarihim 27 mayıstı, temmuza kadar hiçbirşey anlamadım. Hatta temmuzda karnımın özellikle alt bölümleri ve sol yumurtalığım cok agrıyor diye doktora gidecektim ki test yaptım, hamile çıktım...Ben de dış gebelik midir normal midir bu kadar ağrı diye çok taktım. Hatta karın ağrım hala devam ediyor, doktora sordum ağrım var dedim o da normal dedi... Bekle biraz daha inşallah herşey yolunda gidecektir...

korkmayın kızlar ilk 3 4 hafatlık hamilelikte kese daha oluşmamış oluo 5.hafta ufacık bi kese görünüyo ben gittiğimde 5haftalıktım dr keseyi görmüştü ufacık dedi telaşlanıcak bişi yok bende korkmuştum ama şimdi 15haftalık oldum Allah hepimize sağlıklı bebişler versin

cnm değerin daha çok küçük tabiki kese görünmez
endişe etme sakın
benim değerim 3000lerdeydi
zar zor nokta kadar bişey gördü dr.
sende göreceksin merak etme
hayırlı olsun cnm

benim son adet günüm 19 haziran benimkinide göremedi doktor

bende bunu soracaktım karın ağrılarım var ve belim ağrıyo. için rahatladı iyi ki yazdın buraya saol

kızlar gerçekten çok teşşekkür ederim hepinize bugünde gittim doktora tekrar kan aldılar bhcg 2257 çıktı doktor bir hafta daha beklememi söyledi

canım bende ilk gittiğimde kese görünmemişti ikinci gidişimdede görünmedi ama sonraki hafta göründğ korkma yani daha çok yenidir ondan görünmüyodur benim gittiğimde değerim seninkiyle hemen hemen aynıydı korkulucak bişey yok korkma gönlünğ ferah tut

bide adet görecekmişsin gibi ağrın olur oda normal karnında ağrır korkma endişelenme onların hepsi olucak normal yani

canım kese beta hcg 1200 - 1500 civarı oldugunda gorunuyor ama bunu ne hikmetse dr lar nası oluyor bilmiyor yada biliyor hastaya niye bilgi vermiyorlar telaslandırıyorlar anlamıyorumm
insalah hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…