• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kızlar modalıfe ....

dargit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
54
0
46
Adana
kızlar bizim evin hemen yakıncıgında modalife var ve urunlerini yakından gordum cokta ucuzlardı acaba kalitesi nasıldır kullanan yada yakınları kullanan varmı

bizde yemek odası takımı var modalife. genel olarak iyi memnunuz sadece sandalyelerin bacakları pek sağlam gelmiyor bana. alırken sandalyeler için 5 yıl mı ne garanti vermişlerdi. yani çok güveniyorlar sandalyelerine. 2 yılı geçti alalı şimdiye kadar bir sorun yaşamadık. diğer mobilyaların kalitesini bilemicemm ama fiyat olarak modalife çok çok uygun.

Son düzenleme:
modalife bizde baktık tayinci olduğumuz için mobilyayı oradan almayı düşünüyoduk uygun olduğu için gidip baktık fakat yatak odası çekmeceleri plastik mobilyası sunta boyası çıkmış gibiydi satıcı bu teşhir ürünü sizin alacağınız depodan gelecek desede yinede güvenemedik ve plastik çekmecenin koku yaptığınıda duydum canım çoğu alan kişide memnun değil çevremde

Back
X