kızlar mobilyalarımı bugün aldımm lütfen yorummmmmmmm:))hadi zevkli bayanlarr

sibel19901989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
232
34
68
35
Antalya

kızlarr oturma grubumm full pudra olacak yastıklarr koyu ve açık gri ollcaklar düz olcak çiçekli istemedimm..yemek masammn sandalyelerii deri beyaz olcak nasıllar sizce yastıklarr uyumlu olur muu hadi bir fikir lütfennn

Resim yok mu :) bi canlandirdim gözümde güzel olur diye düşünüyorum :) güle güle kullan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yatak odan ve yemek çok hoşmuş ilk kez görüyorum çok tarz gerçekten bayıldım👍👍Mutluluk Ve Sağlıkla kullanırsınız inşallah🙏🙏😊😊

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzeller kombin güzel olur bence koltuklar ve yastıklar pembe gri uyumunu sevmişimdir hep yatak odanıza bayıldım modern çok şık aşkla kullanın hepsini

yatak odasnı çok beğendim

koltuk renklerini pek beğenmedim açıkçası

güle güle oturun

benim de koltuklarım pudra kırlentler gri ve petrol mavi. yemek takımım da beyaz hep çok güzel yorumlar aldım. Benim de çok içime sindi. Bence sizin takımlarınıza da çok yakışır bu renkler. Güle güle oturun :)

koltuk takımındaki aykırı renklere bayıldım ya muhteşem koltuk takımın
çok modern..
yatak odasındaki eğriler asimetriler ayrı bi güzel bayıldımmmmmmmmmmmmmm ! ! !

kızla oturma grubum pudra olacak yastıklar açık ve koyu grili olacakk halıyı hangi renk almalıyım perdemm hangi renk olmalı sizce yardım eder misinizzz

kızla oturma grubum pudra olacak yastıklar açık ve koyu grili olacakk halıyı hangi renk almalıyım perdemm hangi renk olmalı sizce yardım eder misinizzz

halını 2 renkli ve desenli alabilirsin canımm ekru açık gri,yada ekru pudra çünkü koltuk takımın düz olucak anladığım kadarıyla eve hareket katar, eğer perdenin fonlarını pudra yaptırırsan ev pudraya boğulabilir onuda yastıkların açık grisinde yaptırabilirsin tabi fonlar düz olsun modası hiç geçmez,sandalyelerin kumaşı ne renk olucak bilmiyorum ama ben pudra olur diye düşündün.sen içine ve gönlüne hangisi daha çok sinerse onu yaptır tabi mutluluklar🙏🙏😘

tatlım masanın sandelyeleri ekru olcakk halıyı açık gri gibi düşündk nasıll sence

tatlım masanın sandelyeleri ekru olcakk halıyı açık gri gibi düşündk nasıll sence

Ekru daha güzel olur tatlım sandalyeler için çok iyi bir seçim 🎀halı pudra olmasın ozman boğulmasın oda,yastıkların grisinden bulursan halıyı hoş olur soft renkleri çok yakıştırıyorum halılara😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…