• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar mink marka battaniyeler nasıl markafonide şu an indirimde..

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
bide bu akrilik pamuk oranları hangisinde daha iyi mesela markafonide olanlar %85 akrilik %15 viskondu sanırsam :26: ama pamuklu olanlarda daha ucuz acaba akrilik mi daha iyi kızlar acil yorum bekliyorum ya alacam bu battaniyelerden :ssz:

ben evim. net ten aldım mink in 2 adet battaniyesini ikiside harika gözüküyor ama kullanmadım. yumuşacıklar ayrıca hem de gayet kaliteli duruyorlar.benim aldıklarımdan biri premiumdu. diamond serisi var bi de onun fiyatı hem daha yüksek hem duruşu bile bi başka..

canım bende mink battaniyesini aldım evim netten güzel görünüyor ama daha kullanmadım...

kızlar sizlerden cevap gelene kadar battaniyeler satıştan kalktı :5: anammm çok beğenmiştim ya kimse bişey yazmayıncada cesaret edemedim :31:

kızlar sizlerden cevap gelene kadar battaniyeler satıştan kalktı :5: anammm çok beğenmiştim ya kimse bişey yazmayıncada cesaret edemedim :31:

başka bi sitede tekrar indirimde (evim net) gerçi fiyatları aynı mı bilmiyorum. hem telaş etmene gerek yok acelen yoksa tekrar yakalarsın sık sık kampanyaları olan bir marka ben çok denk geldim :))

başka bi sitede tekrar indirimde (evim net) gerçi fiyatları aynı mı bilmiyorum. hem telaş etmene gerek yok acelen yoksa tekrar yakalarsın sık sık kampanyaları olan bir marka ben çok denk geldim :))

yok tatlım acelem yok :) ya evim.net hakkında çok olumsuz şeyler söyledi arkadaşlar ondan cesaret edemiyıorum markafoniyi bekleyim bari :ssz:

Back