Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ama maalesef hiçbiri işe yaramıyor. Kraker bağımlısı oldum herkes kraker deyince ama olmadı. O kadar zor bir durum ki artık çaresizlikten ağlayacak hale geliyorumMerhabalar. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Ben de 7. Haftadayım. Gün boyu bulantım var. Berbat bir his tuzlu kraker tuzlu şeyler ye bastırır. Ayran içiyorum. Aşırı tuzlu olmamak kaydıyla tuzlu ürünler yağsız olanlar yatıştırır
Ben 5+3 teyim bugün ilk defa basladi benimde. Gerçekten çok zor bi süreç. Sabah mide yüzünden oturdum ağladım resmen. Ayran biraz rahatlatti beni tavsiye ederim. Geçmiş olsnTeşekkür ederim canım ama maalesef hiçbiri işe yaramıyor. Kraker bağımlısı oldum herkes kraker deyince ama olmadı. O kadar zor bir durum ki artık çaresizlikten ağlayacak hale geliyorum
Teşekkür ederim canım. Sana da Allah kolaylık versin zorlu bir süreç. Ben çok ağır geçirdiğim için doktorum ilaç yazdı ilaçla geçiriyorum bu dönemiBen 5+3 teyim bugün ilk defa basladi benimde. Gerçekten çok zor bi süreç. Sabah mide yüzünden oturdum ağladım resmen. Ayran biraz rahatlatti beni tavsiye ederim. Geçmiş olsn
Allah kolaylastırsın. Ben ilaç kullanmak istemiyorum. Herhalde yemekten tam düşmeden kullanmam. Ama belli de olmuyor büyük te konusmamak lazım galibaTeşekkür ederim canım. Sana da Allah kolaylık versin zorlu bir süreç. Ben çok ağır geçirdiğim için doktorum ilaç yazdı ilaçla geçiriyorum bu dönemi
İlaclarinizin isimleri ne acaba? Sabahtan beri bulantım gecmedi ne yemek yiyebiliyorum ne rahat uyuyorum. Valla çocuk gibi oturup ağladım 2 gündür. Çok zorrrIlac ben de cok ise yaradi biraz hayata dondum. Hic bir sekilde icmem diyenlere birsey diyemem ama bu konuda sikinti yasayan arkadaslara oneriyorum surup ve hapi
Ben önce metpamid kullanıyordum çok depresif yaptı beni şimdi doktorum prillam dr diye bir ilaç yazdı bugün içmeye başlayacağım okuduğum yorumlar iyi gibi. Anladığım kadarıyla bu durumda içilecek bir çok ilaç varmış ben de artık tedirgin olmuyorum kullanacağımİlaclarinizin isimleri ne acaba? Sabahtan beri bulantım gecmedi ne yemek yiyebiliyorum ne rahat uyuyorum. Valla çocuk gibi oturup ağladım 2 gündür. Çok zorrr
Yaa bende istiyecem insaallah işe yarar. Sizinde geçer inşallah. Teşekkür ederim yazdığınız için.Ben önce metpamid kullanıyordum çok depresif yaptı beni şimdi doktorum prillam dr diye bir ilaç yazdı bugün içmeye başlayacağım okuduğum yorumlar iyi gibi. Anladığım kadarıyla bu durumda içilecek bir çok ilaç varmış ben de artık tedirgin olmuyorum kullanacağım
Kaç haftalık sizin ki acaba? Ben 6. Haftaya girdim ama berbat durumdayim. Midem bulanıyor sürekli, atamıyorum vucudumdan, ağrı yapıyor. İlaclarinizin isimleri ne öğrene bilir miyim?Bende ilaç ile rahatlayanlardanım serum bağlandı en son dayanamayınca sonra verdıgı ılacı kullanmaya başladım hatta bayağı hafifledi ılac dozunu kafama göre azalttım gece 2 öğlen 1 içmemi söylemişti günde 1 e düşürdüm
Ne pekmezi ?1 corba kasigi pekmez. üc gebeligimde de beni rahat ettirdi.
Dut pekmezi yiyebiliyorum ben sadece digerleri ayni etki ediyodur heralde onlari denemedim.Ne pekmezi ?