• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar MERİYONAL iğnesi kullanan varmı aranızda??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Herkeze selaaam önceliklee size bişey danışmak istedim.Aceba aranızda MERİYONAL yumurta geliştirici kullanan varmı ??
yada kullanıp sonuç alan??

benim yumurtalıklarım normal gelişmesine rağmen,doktorum yinede bu iğneyi verdi.AMAÇ İSE daha kaliteli yumurta elde etmek,ondan sonra aşılama yapmak ..

ben tüp bebek tedavisinde kullandım.
aşılamada sadece klomen kullanmıştım merionelin iğnesini mi kullanacaksın aşılama için ben anlamdım eğer öyleyse aşılma için biraz fazla yumurta oluşabilir ve bunada genelde doktorlar sıcak bakmaz diye biliyordum.neyse doktorunun bir bildiği vardır herhalde cnm.hayırlı olsun

evet aşılama için kullanıyorum..
benim tüpümde biraz tıkanıklık var birde histeroskopi oldum ,aşırı derecede ilthab var ve sürekli tekrarladığı için..doktorum yumurtalıklarımı geliştirip aşılama yapıcaz dedi.o yüzden merak ettim SONUÇ ALAN VARMI EN AZINDAN BUNU KULLANIPTA ????
teşekür ederim yinedee şevval ..

ay ben senin bu topiğini görmemişim canıımm bende aşılama yaptırmıştım ya doktor banada merional iğne vermişti göbekten olmuştum

ay ben senin bu topiğini görmemişim canıımm bende aşılama yaptırmıştım ya doktor banada merional iğne vermişti göbekten olmuştum

:1hug:canım beniiiiiim.benimki kalçadandı ozaman ki olmadı zaten..KONUM HALA ÖYLE KALMIŞ bende şaşırdım şimdi görüncea.s

Ben ikinci aşılama için serophenle birlikte kullanıyorum.ınşallah bu sefer tutar

Back