Kızlar merhaba

Kimyasaldan sonra sağlıklı çok duydum ama bir tanemi dusugunuz oldu öyle bir kaç taneyse kan pıhtılaşma sorunundan olabilir onun içinde kan sulandirici kullanmanız gerek tabi varsa

Yani anlamadım benim son adet tarihim 27 Aralık ben göstermez diye test yapmadım sizin baya erken göstermiş acaba yapsam cikarmi diyede merak ediyorum bir yandanda adetimin gecmesini bekliyorum bende çok istiyorum yaa Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde inşallah

Çok erkende bilemedim şuan kan ver istersen

İçimde korku oluşturuyor o yüzden sevinemiyorum bile şuan sanki bu çok düşük değer diğeri 500 dü
Kendini üzme sakın iyi düşün iyi olsun her zaman 4 gün gecikmeye göre iyi bir değer, ben de 1 gün gecikme ile 123 değerle öğrenmiştim

Iste ben de anlamadım niye böyle oldu baya baya değişik yasiyorum bu ay adet sonrasını kan verdim sabah bakalım akşama çıkar herhalde

Kendini üzme sakın iyi düşün iyi olsun her zaman 4 gün gecikmeye göre iyi bir değer, ben de 1 gün gecikme ile 123 değerle öğrenmiştim
Ay çok heyecanlıyım çok farklı korku var düşünmemeye çalışıyorum olmuyor inşallah sağlıkla Rabbim nasip eder

Canım benim olumsuz bir şey yaşadığın için korkman normal. Mesela bende enfeksiyondan erken doğum yaptım tekrar aynısı olmasından korkuyorum ama kimyasal olma ihtimali aklıma gelmiyor çünkü yaşamadım. Tamamen yaşadığın olumsuz tecrübe sebebiyle böyle düşünmüyorsun. O yüzden iyi düşün iyi olsun. Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah

İnşallah canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…