Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşamadım bilmiyorum kuzucum ama adet olacak gibi Ağrı gebelik belirtisidir der herkes, inşallah pozitiftir ve eğer pozitifse şimdi sen bunu düşünüp stres yapıp bebişe zarar verme Allahın dediği olur duanı et ve umutla güzel haberler duymayı dile gönlünü ferahlat, şimdiden olmamış bir ihtimali düşünüp üzülmektense sakince beklemek en güzeliDaha önce konu açtım gebelik testim pozitif bugün kan verdin sonuçlar daha çıkmadı kasıklarımda Ağrı var sanki her an adet olacağım gibi bir ağrı kimyasal geçirmiştim Eylül ayında tekrar olacak diye çok korkuyorum sürekli aklımda o var napabilirim yaşayan var mı
Allah razı olsun çok üzülüyorum kendi kendime test pozitif çıktı kan verdim bugün bekliyorum ama kasıklarıma Ağrı girdikçe diyorum ki sanki tekrar onu yaşayacağım bende korku oluştuYaşamadım bilmiyorum kuzucum ama adet olacak gibi Ağrı gebelik belirtisidir der herkes, inşallah pozitiftir ve eğer pozitifse şimdi sen bunu düşünüp stres yapıp bebişe zarar verme Allahın dediği olur duanı et ve umutla güzel haberler duymayı dile gönlünü ferahlat, şimdiden olmamış bir ihtimali düşünüp üzülmektense sakince beklemek en güzeli
Korkunuz normal daha önceki deneyiminizden dolayı ama ama şu an orda değilsiniz bugün o gün değil , bu ay o ay değil, bu test o test değil bu önceki gebeliğiniz değil .. şu an kendinizi strese sokup sıkarak elinize bir şey geçmez öyle değil mi ?Allah razı olsun çok üzülüyorum kendi kendime test pozitif çıktı kan verdim bugün bekliyorum ama kasıklarıma Ağrı girdikçe diyorum ki sanki tekrar onu yaşayacağım bende korku oluştu
Haklısınız içime su serptiniz Allah razı olsun sizdenKorkunuz normal daha önceki deneyiminizden dolayı ama ama şu an orda değilsiniz bugün o gün değil , bu ay o ay değil, bu test o test değil bu önceki gebeliğiniz değil .. şu an kendinizi strese sokup sıkarak elinize bir şey geçmez öyle değil mi ?
Hepimizden kardeşim, hepimiz aynı istek için buradayız desteğe ihtiyacımız olduğu zaman çok oluyor , inşallah tez vakitte güzel haberler duyalım hep beraber Testte de pozitif görünüyor inşallah yalancı değilseHaklısınız içime su serptiniz Allah razı olsun sizden
İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah adetimden 4 gün geçti kan testi verdim sabah ama daha çıkmadı yarın inşallahHepimizden kardeşim, hepimiz aynı istek için buradayız desteğe ihtiyacımız olduğu zaman çok oluyor , inşallah tez vakitte güzel haberler duyalım hep beraber Testte de pozitif görünüyor inşallah yalancı değilse
Çıkarsa bize de yazzzzzİnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah adetimden 4 gün geçti kan testi verdim sabah ama daha çıkmadı yarın inşallah