• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba

53esra78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
19
8
1
IMG_20221126_094351.jpg
kızlar adetime 3 gün var. Erken gebelik testi ve birde normal kaset test yaptım bugün sabah ilk idrarla. Sonuç fotoğrafta göründüğü gibi. Sizce hamile olma ihtimalim var mı ?

Yaa gerçekten şuan bende şaşkınım 🤗 çok ümitlenmek de istemiyorum ama çok da istiyoruz. Test inşallah doğrudur 🙏
Adaşız oncelıkle bana da dua et 3 yılı aşkın bende ıstıyorum ama bu cızgılerı hıc gormedım hadi bır tanesi yanlış diğeri de mı yanlış Kız bariz hamılesın kan ver yada adetin gecmesını bekle öyle ver istersen

Adaşız oncelıkle bana da dua et 3 yılı aşkın bende ıstıyorum ama bu cızgılerı hıc gormedım hadi bır tanesi yanlış diğeri de mı yanlış Kız bariz hamılesın kan ver yada adetin gecmesını bekle öyle ver istersen
Sanırım pazartesiye kadar beklicem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle yakmasın 🙏 bizde bu yolda çok mücadele verdik gerçekten. 2 senedir bizde uğraştık çok şükür sorunlarımız çözüldü. Rabbim size de en kısa sürede nasip etsin inşallah 🙏🙏

Sanırım pazartesiye kadar beklicem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle yakmasın 🙏 bizde bu yolda çok mücadele verdik gerçekten. 2 senedir bizde uğraştık çok şükür sorunlarımız çözüldü. Rabbim size de en kısa sürede nasip etsin inşallah 🙏🙏
Amin Allah razı olsun 1 tüp bebek 1 aşılama olmadı bakalm bızı neler bekliyor ne yaptınız yumurtlamanızı falan takıp ettınız mı yoksa aetık akışına mı bıraktınız genelde kafadan sılınce kendılıgınden olur dıyolar ya

Amin Allah razı olsun 1 tüp bebek 1 aşılama olmadı bakalm bızı neler bekliyor ne yaptınız yumurtlamanızı falan takıp ettınız mı yoksa aetık akışına mı bıraktınız genelde kafadan sılınce kendılıgınden olur dıyolar ya
Öncelikle herşeyden önemlisi iyi bir doktora denk gelmek. Ben 3 doktor değiştirdim hepsi farklı şeyler söyledi. Kimi tüp bebek dedi, kimi hiçbişeyin yok aşılama yapalım dedi. En son iyi bir doktor buldum ve 3 ay boyunca bütün tetkikleri yaptı. Diğer doktorların dediklerine şaşırdı. Benim sorunum tüplerimde yapışıklık olması ve rahmime yapışık myomumun olması ayrıca rahim şeklim de hafif y şeklindeydi. Laparoskopi ve histeroskobi ameliyatı oldum. Ki doktorum bu ameliyatlarda bulunduğum bölgede gerçekten bu konuda uzman bir hekim. Ameliyat sonrası 6 ay korundum rahmimin iyileşmesi için. Doktorum 6 ay sonra kendiliğinden normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi. Bende durum bu canım. Bu da bizim 2. Denememizde aldığımız test sonucu. İlk denemede yumurtlamayı hiç takip etmedik. 2. Denememizde ovulasyon testi ile takip ederek denedik. Umarım doğrudur. Darısı senin ve isteyen herkesin başına canım benim 🙏

Back